ΔΕΙΤΥΕ ΦΩΤΟ: κλαδοθρυμματιστή απέκτησε ο Δήμος Πατρέων

    Ημερομηνία:

    Ένα μηχάνημα, που θα βοηθήσει στον θρυμματισμό και αποκομιδή κλαδεμάτων από διάφορα σημεία της Πάτρας, παραλήφθηκε και δοκιμάστηκε σήμερα το πρωί, στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, από τους εργαζόμενους της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

    Πρόκειται για κλαδοθρυμματιστή, μηχάνημα που δοκιμάστηκε μεν στην Ξερόλακκα, ωστόσο είναι μεταφερόμενο, με αποτέλεσμα να θρυμματίζονται επιτόπου τα κομμένα κλαδιά σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου και να μεταφέρονται κατόπιν στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.

    Αυτό –σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Νίκο Ασπράγκαθο- θα έχει ως αποτέλεσμα, ο όγκος των μεταφερόμενων κλαδιών να είναι μικρότερος και λιγότερα τα δρομολόγια των φορτηγών, άρα επιτυγχάνεται προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση καυσίμων. Παράλληλα, μηχανήματα και φορτηγά θα μπορούν να αξιοποιούνται σε άλλες εργασίες και έργα του Δήμου μας.

    Οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας το μηχανολογικό εξοπλισμό που έχει αναβαθμιστεί με την αγορά δεκάδων νέων μηχανημάτων, κάνουν φιλότιμη προσπάθεια, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, να διατηρούν την πόλη καθαρή, προσπάθεια που πρέπει να ενισχύουν με την τακτική τους και οι δημότες.

     

    ΔΕΙΤΥΕ ΦΩΤΟ: κλαδοθρυμματιστή απέκτησε ο Δήμος Πατρέων ΔΕΙΤΥΕ ΦΩΤΟ: κλαδοθρυμματιστή απέκτησε ο Δήμος Πατρέων ΔΕΙΤΥΕ ΦΩΤΟ: κλαδοθρυμματιστή απέκτησε ο Δήμος Πατρέων ΔΕΙΤΥΕ ΦΩΤΟ: κλαδοθρυμματιστή απέκτησε ο Δήμος Πατρέων

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεύτερη ζωή για το σιντριβάνι του Τσίλλερ στην πλατεία Συντάγματος

    Υπήρξε διαχρονικά το κεντρικό στοιχείο της πλατείας Συντάγματος και το πιο...

    Νέα επίθεση Κεφαλογιάννη στον Πελετίδη: «Απαξίωσε τον αγώνα των πυροσβεστών στην Πάτρα» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Απάντηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για τη διαχείριση των μεγάλων πυρκαγιών...

    Οι τιμές στα αλκοολούχα ποτά το 2024: Πώς συγκρίνεται η Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ (πίνακας)

    Μία από τις πιο ακριβές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένει η...

    Δυτική Ελλάδα: Του άρπαξε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της...