Δεν έρχεται η Κεραμέως στην Πάτρα – Επικαλείται φόρτο εργασίας

    Ημερομηνία:

    Άκυρη η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Πάτρα, η οποία θα ερχόταν στη διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» για το ΕΑΠ το οποίο αφενός εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο Kτίριο του στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας και αφετέρου υποδέχεται στην επιστημονική κοινότητά του τον ακαδημαϊκό και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτριο Θάνο.

    Η Υπουργός Παιδείας αν και αρχικά είχε επιβεβαιώσει την παρουσία της στις εκδηλώσεις, εντέλει δεν θα παραυρεθεί, επικαλούμενη φόρτο εργασίας.

    Αύριο, Σάββατο στις 18.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονα νέα εργαστήρια, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων.

    Μάλιστα, εν αναμονή της επίσκεψης Κεραμέως, είχε προαναγγείλει κινητοποιήσεις ο Δήμος Αιγιαλείας, για το θέμα του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και την παραμονή του στο Αίγιο. Με επιστολή του, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος είχε ενημερώσει τη Νίκη Κεραμέως, ότι το Σάββατο στη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

    Μετά την ακύρωση της επίσκεψης Κεραμέως, την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει πλέον στην εκδήλωση ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...

    Γυναίκα διχάζει το διαδίκτυο: «Έκανα τον γάμο μου χωρίς τους γονείς μου επειδή αργούν συνέχεια»

    Έχει διχάσει την κοινότητα των χρηστών στο διαδίκτυο, μία...

    Oι άνθρωποι με χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη χρησιμοποιούν αυτές τις 7 φράσεις, σύμφωνα με ψυχολόγο του Χάρβαρντ

    Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε και...