ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ: Λέει ότι ο Ηλιάδης έχει κάνει 18 μεταμοσχεύσεις οργάνων! “Θα δούμε αν θα πάνε φυλακή γιατροί του Καραμανδανείου”

    Ημερομηνία:

    Ακλόνητος στην θέση του ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας παρά το «δημόσιο κράξιμο» από εκατοντάδες πολίτες και την καταδίκη των δηλώσεών του για τις αναφορές του στο ζήτημα των μεταμοσχεύσεων οργάνων. Και χθες έβγαινε στα κανάλια και έλεγε ότι ο κ. Ηλιάδης έχει συμμετοχή σε 18 μεταμοσχεύσεις οργάνων ενώ επιμένει στον ισχυρισμό του ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από ιατρικό λάθος λέγοντας μάλιστα «θα δούμε αν οι γιατροί του Καραμανδανείου θα πάνε φυλακή».

     

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ: Λέει ότι ο Ηλιάδης έχει κάνει 18 μεταμοσχεύσεις οργάνων! "Θα δούμε αν θα πάνε φυλακή γιατροί του Καραμανδανείου" ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ: Λέει ότι ο Ηλιάδης έχει κάνει 18 μεταμοσχεύσεις οργάνων! "Θα δούμε αν θα πάνε φυλακή γιατροί του Καραμανδανείου"

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Cardi B: Γυρίσματα στη Μύκονο με μοντέλο του GNTM για το νέο της videoclip

    Ενόψει του νέο της δίσκου, στις 19 Σεπτεμβρίου, η Αμερικανίδα...

    ΕΛ.ΑΣ.: Τον έπιασαν με “μαύρο” σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας  

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε παραλία της Δυτικής Αχαΐας,...

    Αχαΐας: Μετέφεραν με φορτηγό 58 αιγοπρόβατα – Δυο συλλήψεις

    Συνελήφθησαν δύο άνδρες για παράνομη μετακίνηση αιγοπροβάτων σε απαγορευμένη...

    Bίντεο: #γέλιο #RoukZouk