Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον χαμό του γιου του και έβαλε τέλος στη ζωή του

    Ημερομηνία:

    Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίσσεται πίσω από την αυτοκτονία ενός 65χρονου άνδρα στο Μοχό Ηρακλείου.

    Ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Μαρτίου, χρησιμοποιώντας μια καραμπίνα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

    Τον 65χρονο εντόπισε η σύζυγό του αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού τους και φωνάζοντας την κόρη τους, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν.

    Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρχές, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για τον 65χρονο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται πως ήταν ο άδικος χαμός του γιού του, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2017.

    Μνήμες ξύπνησαν στην οικογένεια πριν λίγες ημέρες που επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση για το θάνατο του αδικοχαμένου νέου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...