Δεν σταματούν οι συλλήψεις στο λιμάνι της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

    proliptikes

    Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 35, 42 και 67 ετών, προέβησαν, τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας για παράβαση του άρθρου 83 παρ.1 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα), του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις ιδιωτών και υπαλλήλων) και του άρθρου 30 παρ. 1 του Ν. 4251/2014 (Υποχρεώσεις μεταφορέων).
    Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα της Πάτρας, πριν τον απόπλου Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος, ως οδηγός οχήματος τύπου Camper, μετέφερε από κοινού με τον 42χρονο, την 67χρονη, η οποία δεν διέθετε τα κατάλληλα έγγραφα που να της επιτρέπουν τη νόμιμη διαμονή της σε έδαφος Schengen. Επιπρόσθετα, σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχε εντός της χειραποσκευής της, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανάλυση για το διάγγελμα Μακρόν: Τα πυρηνικά της Γαλλίας αντίβαρο στις απειλές της Ρωσίας – Δέσμευση για επανεξοπλισμό της Ευρώπης

    Επί σχεδόν 14 λεπτά ο Εμανουέλ Μακρόν στο διάγγελμά του προς τους Γάλλους αλλά και...

    Πεδίο μάχης επί τρεις ώρες το Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη – Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Σύνταγμα Την...

    ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Η Εισαγγελέας την κατηγόρησε πώς έπνιξε με πανάκι Μαλένα και Ιριδα! Βολές κατά της Αγγελικής Τσιόλα

    «Καταπέλτης» ήταν πριν από λίγο η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού...