Δεν θα πιστέψετε πόσα τσέπωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ για να φιλοξενήσει στην εκπομπή της την Κ.Χάρις

Ημερομηνία:

Χρεωμένη κατά 20 εκατ. $ είναι η προεκλογική εκστρατεία της Καμάλα Χάρις όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

PHILOXENIA

Παρά το γεγονός ότι η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ έλαβε πάνω από 1 δισ.$ από διάφορους χορηγούς εντούτοις κατάφερε όχι μόνο να τα ξοδέψει όλα,  αλλά να είναι χρεωμένη και κατά 20 εκατ. $.

Όπως αναφέρεται μεγάλο ποσό πήγε στους διάφορους celebrities που εμφανίστηκαν στα προεκλογικά show των Δημοκρατικών ενώ χαρακτηριστικά μόνο ο εναγκαλισμός της με την Όπρα Γουίνφρεϊ της κόστισε 1 εκατ. $.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στα χρέη των Δημοκρατικών σημείωσε με υπονοούμενα για «τσέπωμα» χορηγιών:

«Είμαι έκπληκτος που οι Δημοκρατικοί, οι οποίοι έδωσαν έναν σκληρό και γενναίο αγώνα στις Προεδρικές Εκλογές , συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό ρεκόρ, δεν είχαν πολλά $’s που περίσσεψαν.

Ό,τι μπορούμε να κάνουμε για να τους βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να το κάνουμε, ως κόμμα και για χάρη της απελπιστικά αναγκαίας ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Μας περισσεύουν πολλά χρήματα καθώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας στην καμπάνια ήταν το “Earned Media” και αυτό δεν κοστίζει πολύ». 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: “Εφυγε” ξαφνικά σήμερα το πρωί από τη ζωή, μόλις 56, ο Παναγιώτης Αζαρίας – φωτο

Θρήνος στην Πάτρα για τον Παναγιώτη Αζαρία, 56 ετών,...

Οι Ήρωες που δεν εγκατέλειψαν: Όταν οι Έλληνες πιλότοι θυσιάστηκαν για να σώσουν ζωές στο έδαφος

Η ιστορία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας είναι γεμάτη από σελίδες απαράμιλλου...

Έρχεται χειμώνας-έκπληξη στην Ελλάδα – Τι δείχνει ο χάρτης του ECMWF για τα χιόνια

Έναν γενικά ήπιο χειμώνα για την Ελλάδα «βλέπει» η...