ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: 22χρονος έσερνε αστυνομικό για να μην τον συλλάβουν

    Ημερομηνία:

    Tο βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας επιχείρησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο με τον οδηγό να πατάει γκάζι, να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας επιχειρώντας να διαφύγει. Η προσπάθειά του δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα και ακινητοποιήθηκε.

    Αμέσως μετά και την ώρα που ένας 42χρονος αρχιφύλακας είχε πλησιάσει το αυτοκίνητο για να προχωρήσει στον προβλεπόμενο έλεγχο ο οδηγός έβαλε όπισθεν, έπιασε από το χέρι τον αστυνομικό, τον κράτησε και τον έσυρε για λίγα μέτρα τραυματίζοντας τον ελαφρά.

    Ο 22χρονος οδηγός όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου για τις πρώτες βοήθειες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Όλα στο φως» — όταν το σύνθημα γίνεται σκιά

    Της Βιβης Παπατσώρη Οικονομολόγου Στατιστικολόγου, Γραμματέως Δημοτικής Οργάνωσης Πάτρας...

    Συνεργασία ΣΒΔΕ με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη για την ηλεκτρονική απογραφή βιομηχανιών

    Τηλεδιάσκεψη με το Διοικητικό Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Δυτικής...

    Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον πατέρα της

    Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η 49χρονη, που συνελήφθη...