ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: “Ρόκι” Αρχιμανδρίτης έριξε μπουνιά σε Μητροπολίτη – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Ημερομηνία:

    Επεισόδιο ανάμεσα σε έναν Αρχιμανδρίτη και έναν Μητροπολίτη σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

    DEH myHomeGasControl

    Όλα έγιναν χθες το απόγευμα και σε βίντεο φαίνεται ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Αθηναγόρας, πρώην Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου να εισέρχεται στο ναό για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγιάς. Μεσολαβούν λίγα δευτερόλεπτα κι όπως θα δείτε στο βίντεο, εμφανίζεται ένα δεύτερο πρόσωπο, ο Μέγας Κατηχητής, Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος ο οποίος απροειδοποίητα αρχίζει να γρονθοκοπεί τον Μητροπολίτη.

    Δείτε το βίντεο:

    proliptikes

    Τους δυο άνδρες προσπαθεί να χωρίσει ο νεωκόρος, κάτι που καταφέρνει έπειτα από λίγο κι αφού οι δυο ιερείς ανταλλάσουν ύβρεις στα τουρκικά εντός της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ιερείς είχαν μια προσωπική διαμάχη μεταξύ τους για εκκλησιαστικές – υπηρεσιακές διαφορές που δυστυχώς επέλεξαν να την λύσουν εντός του ναού χωρίς να υπολογίσουν ότι η απαράδεκτη συμπεριφορά τους καταγραφόταν από τις κάμερες.

    Ο Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος ήθελε η ακολουθία να πραγματοποιείται στις 3 μ.μ ενώ ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας πρότεινε να τελείται στις 4 μ.μ. Χθες το απόγευμα ο Μητροπολίτης αγνοώντας την σχετική ανακοίνωση για τις 3 το μεσημέρι εμφανίστηκε μια ώρα αργότερα και απευθυνόμενος προς τον αρχιμανδρίτη, του είπε, «Χρύσανθε δεν θα σε χρειαστώ, μπορείς να φύγεις». Τότε ο Αρχιμανδρίτης «βγήκε εκτός εαυτού» και επιτέθηκε με γροθιές στον Μητροπολίτη.

    Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας αμέσως μετά το περιστατικό κατέθεσε μήνυση εναντίον του Αρχιμανδρίτη Χρύσανθου ο οποίος αναζητείται από την τουρκική αστυνομία. Οι δυο άνδρες φέρονται να είχαν και στο παρελθόν διαμάχες για διάφορα θέματα και έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Πατριαρχείο.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις μέρες στα σύννεφα με πιάνο και γκουρμέ φαγητό – Το μέλλον των αερομεταφορών τυλίχθηκε στις φλόγες

    14 Μαρτίου 1899 Ο αξιωματικός του γερμανικού στρατού, Graf von...

    Νηστίσιμο κέικ καρότου: Δεν χρειάζεται ούτε μίξερ

    Ούτε γάλα, ούτε αυγά, ούτε βούτυρο και όμως βγαίνει τέλειο και αφράτο. Αυτό το...

    Πρησμένα μάτια, δέρμα σαν μωρού και αλλαγή συνείδησης: Τι συμβαίνει στο σώμα των αστροναυτών όταν επιστρέφουν στη Γη

    Τελείωσαν τα ψέματα για τους δυο αστροναύτες της NASA, Barry «Butch» Wilmore...

    Η Μαρία Καρυστιανού σε πολιτικό σταυροδρόμι

    Επαγγελματίες της πολιτικής αλλά και των μετρήσεων το λένε...