ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Στο αυτόφωρο επειδή μύριζε… τα παπούτσια των γειτόνων του – ΕΙΧΕ ΦΕΤΙΧ

    Ημερομηνία:

    Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 28χρονος ύστερα από καταγγελία ότι …μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του.

    Η σύλληψή του έγινε κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε εις βάρος του 40χρονος, καταγγέλλοντας ότι εδώ και 6 μήνες ο 28χρονος έχει αυτή τη συνήθεια καθώς μπαίνει σε αυλές γειτονικών σπιτιών στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Παρόμοιες αναφορές έγιναν, κατά τον ίδιο μηνυτή, κι από άλλους γείτονες.

    Ο συλληφθείς προανακριτικά παραδέχθηκε αυτή την «ενοχλητική συνήθεια», όπως είπε. «Ξέρω ότι είναι ένα είδος ασθένειας και θα κάνω τα πάντα να γίνω καλά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ ζήτησε συγγνώμη, διαβεβαιώνοντας ότι δεν επικίνδυνος.

    Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έχεις απλήρωτη κλήση; Μάθε τι ισχύει μέσα σε 5 λεπτά!

    Σήμερα, με λίγα βήματα μέσα από το gov.gr και το myAADE, μπορείς...

    Οι γάμοι του 2026 θα έχουν άποψη

    Από τις διακοσμήσεις έως τα outfits των καλεσμένων, οι γάμοι του 2026 σηματοδοτούν...

    Αχαϊα: Από τον Αλισσό ο άνδρας που συνελήφθη με…. επικίνδυνες “σκόνες”

    Μεγάλο αριθµό άγνωστων χηµικών ουσιών, καθώς και κάνναβη που...

    Άγνωστοι ξήλωσαν τα κολονάκια στην επαρχιακή οδό Πύργου–Κατακόλου – Δείτε φωτογραφία

    Άγνωστοι δράστες «ξαναχτύπησαν» στην επαρχιακή οδό Πύργου – Κατάκολου, ξηλώνοντας για δεύτερη...