Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Φιγούρα δυναμικότητας και ανδρισμού ο πατέρας μου, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι απλά ο μπαμπάς μου

    Ημερομηνία:

    Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Δέσποινα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο vidcast «Unblock», που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα, η οποία δημοσίευσε ένα μικρό απόσπασμα ολόκληρης της συνέντευξης, η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο.

    Σε αυτό το απόσπασμα των μόνο δύο λεπτών η Δέσποινα Γιαννακοπούλου μιλάει για τον πατέρας της, τον Παναθηναϊκό, την προσωπική της ζωή, ενώ μοιράζεται και μία άγνωστη ιστορία με τον παππού της, Παύλο Γιαννακόπουλο.

    Σε ερώτηση αν εμπλέκεται σε θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Εγώ δεν έχω κάποια σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τυχαίνει απλά πατέρας μου να έχει την ομάδα».

    Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Να έχεις πατέρα τον Δημήτρη είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Είναι μία φιγούρα δυναμικότητας και ανδρισμού, αλλά όταν είμαστε μόνοι μας είναι απλά ο μπαμπάς μου. Τον παρεξηγούν πάρα πολύ, θεωρώ ότι ο πατέρας μου είναι κάποιες φορές πιο έντονος γιατί προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα και ο άνθρωπος ακούει το βουητό και όχι αυτά που λέει. Εγώ γενικότερα θαυμάζω πάρα πολύ τον πατέρα μου για το ήθος του και τον τρόπο που αντιδράει, γιατί, ενώ είναι εκρηκτικός, είναι για το σωστό λόγο. Δεν είναι ότι μία μέρα ξύπνησε και λέει σήμερα θα βγω στο Instagram να σας πω αυτό και αυτό φωνάζοντας».

    Η ίδια αποκάλυψε ότι μπορεί να μην έχει τσακωθεί για την ομάδα, όμως έχει τσακωθεί για τον πατέρα της.

    «Όχι για τον Παναθηναϊκό, αλλά για τον πατέρα μου πάρα πολλές φορές», ενώ αποκάλυψε ότι «μόνο με ανθρώπους που δεν είναι Παναθηναϊκοί έχω κάνει σχέση».

    Όπως είπε, το πρώτο άτομο που θα πάει για συμβουλή για κάτι που την έχει φρικάρει είναι η μητέρα της ενώ παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει απιστία.

    «Ναι, στην τελευταία μου σχέση. Το έμαθα από το κινητό του. Το έψαξα και δεν ήξερα και τον κωδικό, τον μάντεψα».

    Η ίδια μίλησε και για τον παππού της, τον Παύλο Γιαννακόπουλο.  «10 Ιουνίου, πριν λίγες ημέρες ήταν το μνημόσυνο του παππού μου, κλείσαμε τα 7 χρόνια. Ο παππούς μου, όταν ήμουν μικρούλα, λίγο πριν φύγει, πάντα μου μιλούσε για λευκές πεταλούδες και μου έλεγε αν ποτέ δεις λευκή πεταλούδα, είμαι εγώ. Έχω πάει λοιπόν στο νεκροταφείο να τον δω, του μιλάω και του λέω αν με ακούς δώσε μου ένα σημάδι. Και έρχεται μία λευκή πεταλούδα και κάθεται στο χέρι μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα 38 χρόνια από την τραγική αυτοκτονία του Λευτέρη Βουρνά

    Τη μνήμη του Λευτέρη Βουρνά τίμησε η Φίνος Φιλμ με ένα αφιερωματικό βίντεο,...

    ΑΧΑΪΑ: Ετσι έγινε το τροχαίο με θύμα την 25χρονη Παναγιώτα από την Αχαγιά – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στους δρόμους της Αθήνας, μετά...

    Ηρώ Καριοφύλλη: Το «αντίο» του Alpha στη δημοσιογράφο

    Με μια λιτή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο...