Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση «φωτιά» στο MadWalk 2023

    Ημερομηνία:

    Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) το «MadWalk 2023». Η λαμπερή εκδήλωση που ενώνει την μουσική και την μόδα, όπως κάθε χρόνο, μονοπώλησε το ενδιαφέρον με τα shows που παρουσίασε. Φέτος το catwalk της Celia Kritharioti συνόδευσε η Δέσποινα Βανδή με το τραγούδι της «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά», με την τραγουδίστρια να ανεβάζει την θερμοκρασία.

    Η Δέσποινα Βανδή που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, αγνόησε τα κακεντρεχή σχόλια που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό για τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει και να ντύνεται και φορώντας μία εντυπωσιακή δημιουργία της Celia Kritharioti ερμήνευσε το νέο της κομμάτι, «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά», που έχει αγαπηθεί από το κοινό, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όσων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, με την αισθησιακή της εμφάνιση.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Reggio της Ιταλίας τιμήθηκε Πατρινός ποιητής

    Στο Reggio της Ιταλίας ή αλλιώς στο αρχαίο Ρήγιο,...

    Λάτρης της γυμναστικής και του TikTok ο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια και λήστεψε δύο ηλικιωμένα αδέρφια σε χωριό της Τρίπολης

    Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης συνέλαβαν χθες δύο άνδρες, 22 και 48 ετών, Ρομά στην καταγωγή,...

    Αιγιάλεια: Το μήνυμα του Δημάρχου Παναγιώτη Ανδριόπουλου για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

    Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο...