Δέσποινα Βανδή: Κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της – Ποζάρει με μπικίνι στην Πάρο

    Ημερομηνία:

    Η Δέσποινα Βανδή βιώνει αυτό το καλοκαίρι την ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη και απολαμβάνει τις διακοπές της λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

    Το πολυσυζητημένο ζευγάρι πλέον απολαμβάνει τον έρωτά του και εκφράζει δημόσια την αγάπη του με αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς. Παράλληλα, οι δυο τους, παρέα με καλούς φίλους ζουν ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί της Πάρου και προετοιμάζονται για τη νέα επαγγελματική σεζόν.

    Με μία ακόμα της δημοσίευση στο Instagram η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με το μαγιό της, εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες και το καλλίγραμμο κορμί της και δείχνοντας πως για εκείνη το καλοκαίρι “καλά κρατεί”.

    Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε “8/22” αφήνοντας μία σειρά από emoji να συνοδεύουν την ημερομηνία. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν βροχή.

    ΒΑΝΔΗ
    ΒΑΝΔΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Πότε λήγει η προθεσμία

    Η διαδικασία των προσυμπληρωμένων δηλώσεων διευκολύνει τους φορολογούμενους, απαιτεί,...

    Βασίλης Παϊτέρης: «Διονύση Τσακνή είσαι γύφτος; Δεν είναι δικό του τραγούδι ο “Μπαλαμός”»

    Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή...

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος μου που δεν έκανα μήνυση στον γιατρό από το νοσοκομείο της Νίκαιας

    Στα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας στο νοσοκομείο της Νίκαιας αναφέρθηκε για...

    Ισλανδία: Πιθανό δημοψήφισμα ακόμη και τον Αύγουστο για ένταξη στην ΕΕ

    Σε μια συγκυρία όπου η γεωπολιτική αστάθεια επανακαθορίζει στρατηγικές επιλογές, η Ισλανδία φαίνεται...