Δεύτερη μαχαιριά στη Ρούλα από τον Μάνο Δασκαλάκη!

    Ημερομηνία:

    «Είναι αυτονόητο, ότι θα δηλώσουμε παράσταση Πολιτικής Αγωγής εφ’ όσον η συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας φθάσει στο ακροατήριο. Το πράξαμε και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ιριδας, αν ασκηθούν διώξεις και για τους εν λόγω θανάτους».

    Με την ανωτέρω δήλωση ο Δημήτρης Καράμπελας (συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη) φανερώνει την αταλάντευτη βούληση του εντολέα του να μάθει την αλήθεια, προσθέτοντας ότι «επαφίεται και εμπιστεύεται την Ελληνική Δικαιοσύνη, επιθυμώντας να πάρει απαντήσεις για τις τραγικές απώλειες των τριών παιδιών του».
    Στο μεταξύ, ζητήθηκε από τον κ. Καράμπελα να σχολιασθεί η απόφαση της οικογένειας Πισπιρίγκου να μηνύσει και αυτή τον καθηγητή Ανδρέα Ηλιάδη, όπως ήδη έχει πράξει ο εντολέας του:

    «Πρόκειται για δύο ανεξάρτητες αποφάσεις. Εμείς υποβάλλουμε μήνυση για δικούς μας, συγκεκριμένους λόγους. Προφανώς και είναι αναφαίρετο δικαίωμα της οικογένειας Πισπιρίγκου, αν θεωρεί ότι θίγεται, προσβάλλεται και δυσφημείται, να προχωρήσει σε ένδικα μέσα», είπε.

    Οπως είναι γνωστό, ο Μάνος Δασκαλάκης, πλην του κ. Ηλιάδη, έχει καταθέσει δύο ακόμη μηνύσεις στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά δεν έχει αποκαλύψει ποιοι είναι οι εγκαλούμενοι. Ρωτήθηκε χθες από την στήλη ο Δημ. Καράμπελας και αρχικά προέβη στην εξής διευκρίνηση: «Θέλω κατά πρώτον, να πω, ότι δεν είναι στις προθέσεις του εντολέα μου η δημιουργία βιομηχανίας μηνύσεων. Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τον ρόλο των ΜΜΕ, όχι όμως τα ακραία, εμπαθή, προσβλητικά και δυσφημιστικά σχόλια. Δεν είναι δυνατόν, π.χ. να αποκαλείται δύο και τρεις φορές “βλάκας” ο κ. Δασκαλάκης, ούτε να γίνονται απαξιωτικές αναφορές κατά του προσώπου του. Σε τέτοιες απαράδεκτες περιπτώσεις, ναι, μόνη οδός άμυνάς μας είναι η Δικαιοσύνη…».

    Πάντως, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέρρευσε, ότι η μία μήνυση αφορά τηλεπαρουσιάστρια και η άλλη γνωστό επιστήμονα.

    GLEARNET

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λονδίνο: Νεκρός σε τροχαίο ο 19χρονος που είχε φυλακιστεί στο Ντουμπάι για σχέση με ανήλικη

    O 19χρονος Μάρκους Φακάνα, ο οποίος είχε συγκλονίσει τη...

    Καιρός: «Βούλιαξε» η χώρα τα τελευταία 24ωρα – Πού έπεσαν πάνω από 100 χιλιοστά βροχής

    Μεγάλα ύψη βροχής άφησε η ισχυρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα τις πρώτες...

    Γυναικείος οργασμός: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του

    Όπως αναφέρεται στη δημοσίευση μιας νέα έρευνας στο Proceedings...

    Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα τάβλι της Rolex;

    Πριν λίγο καιρό ένα από τα πιο διαχρονικά και...