Δεύτερος στο Τορούν ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,03μ

    Ημερομηνία:

    Οι κορυφαίοι άλτες του μήκους έδωσαν το παρών στο μίτινγκ του Τορούν για μια συναρπαστική αναμέτρηση για τους φίλους του μήκους.

    Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν εκεί για να κάνει τον τρίτο του αγώνα στη σεζόν με άλμα στα 8,03μ. στην έκτη του προσπάθεια.

    GLEARNET
    Ο αθλητής κατέλαβε την δεύτερη θέση πίσω από τον Ματία Φουρλανι, που σήμερα ήταν σε πολύ καλή ημέρα και πέτυχε 8,37μ. στο τελευταίο του άλμα. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 7,78μ. και συνέχισε στα 7,97μ., 6,98μ., 8,02μ.,7,98μ. και 8,03μ.
    Φλίγκος

    Ο Τομπίας Μόντλερ στο έκτο του άλμα πέτυχε 8,03μ. έριξε για λίγο τον Τεντόγλου στην τρίτη θέση, πριν εκείνος του απαντήσει με την ίδια προσπάθεια και ανέβει πάλι δεύτερος με καλύτερο δεύτερο άλμα.

    Οι τρεις αθλητές αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές τόσο του Ευρωπαϊκού όσο και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...