ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας: Ακρόαση ηθοποιών για την παραγωγή “Του Κουτρούλη ο Γάμος”

    Ημερομηνία:

    Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-30 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή Του Κουτρούλη ο Γάμος του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.

    Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

    akroaseisdipethepat@gmail.com

    Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται και η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

    Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου (από τις 10:30 το πρωί),  στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στην Πάτρα ( 2 άτομα ανά  20 λεπτά) και οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει έναν μονόλογο δικής τους επιλογής.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού της ακρόασης οι ενδιαφερόμενοι-ες θα ειδοποιηθούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

    Σημειώνουμε ότι το Άρμα Θέσπιδος είναι θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που δημιουργήθηκε το 2015 και δίνει παραστάσεις στην Πάτρα και την ευρύτερη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό να γνωρίσουν το θέατρο πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ποιοτική θεατρική παράσταση.

    Οι πρόβες για την παράσταση  Του Κουτρούλη ο Γάμος θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου 2023. Ενημερώνουμε επίσης ότι το ΔΗΠΕΘΕ δεν δικαιούται να παρέχει φιλοξενία στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην παραγωγή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν… επανάσταση! Δείτε σε ποιο μαγαζί της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd/

    Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να μείνετε έγκυος

    Η αντισύλληψη, αλλά και οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν...

    Οι 10 χειρότεροι serial killers που γνώρισε η ανθρωπότητα!

    Αν και οι serial killers είναι τα πιο ψυχικά...

    Τέσσερα αφροδισιακά για μεγάλες επιδόσεις – Δοκιμάστε τα

    Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία...