Διαδοχικές συναντήσεις του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ και με στελέχη της Τράπεζας EUROBANK

    Ημερομηνία:

    Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας, συναντήθηκε την Δευτέρα 22/3/21 με μέλη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς https://www.ioas.gr/. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Βασιλική Δανέλλη -Μυλωνά Πρόεδρος ΔΣ, Ευάγγελος Μακρής, Τμήμα Ερευνών Σχολικής Συμπεριφοράς και Αφροδίτη Γκαμπούρη, Συνεργάτιδα ΙΟΑΣ. Αντικείμενο της συνάντησης η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών με το εν λόγω Ινστιτούτο. Αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος και τέθηκαν οι βάσεις για επικείμενη συνεργασία.

    Στη συνέχεια στις 24/3/21 ο Πρύτανης Καθηγητής Χ. Μπούρας συναντήθηκε με στελέχη της Τράπεζας EUROBANK. Στη συνάντηση μετείχαν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Π. Δημόπουλος και ο αν. Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Φοιτητικής Μέριμνας Χ. Ροδόπουλος. Αντικείμενο της συνάντησης η ανάπτυξη συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών με τη συγκεκριμένη Τράπεζα, ενώ συζητήθηκε και η πιθανότητα ίδρυσης υποκαταστήματος εντός της Πανεπιστημιούπολης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκδήλωση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών το προσεχές Σάββατο 25 Οκτωβρίου στην Πάτρα

    Μια σημαντική πολιτική και αναπτυξιακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην...

    Επιτυχία BYD στη Βρετανία: Οι πωλήσεις στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυξήθηκαν κατά 880%

    Εντυπωσιακή άνοδο παρουσίασε η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία BYD στη βρετανική αγορά, καταγράφοντας αύξηση 880% στις...

    Αυτοκίνητο: Μάθετε αν είστε στη μαύρη λίστα των διασταυρώσεων

    Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών σε συνεργασία με...