Διαλύθηκε το συμβούλιο του νησιού: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor

    Ημερομηνία:

    Φωτιά έβαλε ο Νίκος Μπάρτζης με την αποκάλυψη που έκανε στο συμβούλιο του νησιού για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Ο παίκτης των κόκκινων εξήγησε ότι έπιασε την Ασημίνα στο δάσος με κινητό και σύσσωμοι όλοι οι παίκτες αντέδρασαν φεύγοντας από τον χώρο όπου διαδραματιζόταν το συμβούλιο.

    Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι έπιασε τις δύο γυναίκες στο δάσος και την Ασημίνα με κινητό στα χέρια. «Παιδιά τι λέτε; Πάτε καλά; Δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, στο ορκίζομαι. Μίκρυνα το σορτσάκι μου έξι πόντους. Ούτε τρώω, ούτε έχω κινητό, ούτε τίποτα. Παιδιά είμαι με την Κατερίνα συνέχεια. Αν θα φύγει κάποιος θα φύγω εγώ. Ηρέμησε. Με προσβάλλει όλο αυτό», ακούγεται να λέει η Ασημίνα την ώρα που οι παίκτες αποχωρούν από τον χώρο σε έξαλλη κατάσταση.

    «Το δάσος ξέρεις πολύ καλά ότι το ξέρω καλύτερα από όλους. Φεύγω, περιμένω, τις βλέπω κάνουν αριστερά, όλοι ασχολούνται με τα ψάρια. Έχω κάτσει και τις κοιτάω που πάνε. Με το που τις βλέπω που κοιτούν μέσα, φεύγω μέσα στο δάσος. Ήρεμα, ωραία, όμορφα. Πήγαινα προς το μονοπάτι. Έχω κάτσει και βλέπω. Η Ασημίνα με το κινητό», λέει ο Νίκος Μπάρτζης σε συζήτηση που είχε μετά το συμβούλιο με όλους τους παίκτες.

    Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα επανέλθουν με νέο έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ανακοινωθούν οι αποφάσεις. Έτσι και έγινε. O Νίκος Μπάρτζης μίλησε ξανά στο έκτακτο συμβούλιο εξηγώντας πως εδώ και καιρό είχε παρατηρήσει περίεργες κινήσεις. Αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό είπε ότι είδε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα μαζί με έναν ντόπιο να κρατάνε ένα κινητό καθώς και τσιγάρα.

    Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε ότι ελέγχθηκε ο ισχυρισμός, αληθεύει και οι δυο παίκτριες αποβάλλονται από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα με τα 1.024 καράτια στην Ψαρού

    Οπίσθια και κοσμήματα σε… πρώτο πλάνο στον «πλανήτη» Μύκονος. Οι παπαράτσι «βαράνε» υπερωρίες...

    Η γυναίκα με το “ΘΑΝΑΤΟΣ” έξω από τα Δικαστήρια της Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

    Η Δήμητρα Βυθούλκα ήταν πρωταγωνίστρια στις αντιδράσεις για την...

    Η Ηλιάνα ξανά για shopping το 2026

    Μεγάλο «πρέσινγκ» πρέπει να κάνει αυτό το διάστημα η ωραία Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Star,...

    Αγώνας με celebrities για καλό σκοπό

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο Celebrity Beach Volleyball Game της W.I.N. Hellas,...