Διαμάχη οικογενειών Καρολάιν και Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Γιατί γέμισαν με υποψίες οι γονείς της δολοφονημένης

    Ημερομηνία:

    Στο επίκεντρο βρέθηκε και πάλι το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

    Η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας της Καρολάιν και εκείνης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας συνεχίζεται.

    Στο μεταξύ η πλευρά των γονέων της αδικοχαμένης Καρολάιν καταγγέλει πως οι γονείς του δολοφόνου της κόρης τους, είχαν φέρει κρυφά τη μικρή Λυδία σε επικοινωνία με τον πατέρα της μέσα από τη φυλακή.

    Χτες σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών συζητήθηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας δύο ταυτόχρονες αιτήσεις: από τη μία πλευρά, αίτηση της μητέρας της Κάρολαιν, Σουζάνας, που ζητεί να αλλάξουν οι όροι επικοινωνίας των γονέων του Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία καθώς πλέον η μικρή ζει μαζί της στις Φιλιππίνες, και από την άλλη πλευρά αίτηση των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια και η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από την οικογένεια της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους.

    Η υπόθεση δικάζεται κεκλεισμένων των θυρών.

    Από την πλευρά της μητέρας της Καρολάιν εξετάστηκε στο δικαστήριο η ψυχίατρος Αλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν, σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα το προφίλ του κατηγορουμένου.

    Η κ. Ηγουμενάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε ότι «οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ζητούν την επιμέλεια της Λυδίας, κάτι που εμείς απορρίπτουμε».

    Γλυκά Νερά: «Υποψιαζόμαστε ότι οι γονείς του Μπάμπη έβαλαν τη Λυδία να του μιλήσει»
    Όπως προσέθεσε η κ. Ηγουμενάκη, η υπόθεση έχει και κάποιες λεπτομέρειες που οδήγησαν τη γιαγιά της Λυδίας στην απόφαση να την πάρει και να μετοικήσουν στις Φιλιππίνες.

    Όπως είπε, υπάρχει η υποψία πως οι γονείς του Μπάμπη μια μέρα που ήταν στο σπίτι τους είχαν πάρει – χωρίς άδεια – το παιδι για μισή ώρα και όταν επέστρεψε η Λυδία είπε τη λέξη «μπαμπά».

    Έτσι υπάρχει η υποψία ότι έβαλαν τη μικρή να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα της μέσα από τη φυλακή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέες ταυτότητες: Από πότε οι πολίτες δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν στην ΕΕ αν δεν τις έχουν εκδώσει

    Από το καλοκαίρι του 2026, όσοι πολίτες δεν διαθέτουν νέες αστυνομικές ταυτότητες δεν...

    Ποστέκογλου: «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, θαυμάζω τη φιλοδοξία του Μαρινάκη»

    «Είμαι πολύ περήφανος Έλληνας, αλλά και πολύ περήφανος Αυστραλός»...

    Μήπως ήρθε η ώρα να μυηθείτε στο αμερικάνικο μπάρμπεκιου;

    Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο μπάρμπεκιου, εννοώντας γενικώς το ψήσιμο...

    Eurobasket 2025: Η Ελλάδα πρώτο φαβορί για το χρυσό στην ψηφοφορία της FIBA

    Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2025 «βλέπει» ο κόσμος. Η FIBA...