Διαμαρτυρία με παλαιστινιακή σημαία στη Βασιλική Όπερα τoυ Λονδίνου

    Ημερομηνία:

    Ένα μέλος του θιάσου της βρετανικής Βασιλικής Όπερας ξεδίπλωσε πάνω στη σκηνή παλαιστινιακή σημαία κατά τη διάρκεια του κλεισίματος της παράστασης, όταν έπεσε η αυλαία.

    Βίντεο από το περιστατικό, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, κατά την τελευταία παράσταση του «Τροβατόρε» του Τζουζέπε Βέρντι, δείχνει μια σύντομη συμπλοκή καθώς ένας υπάλληλος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να σταματήσει τη διαμαρτυρία.

    Το Βασιλικό Μπαλέτο και η Όπερα δήλωσαν ότι η διαμαρτυρία ήταν «εντελώς ακατάλληλη για το κλείσιμο», μια «αυθόρμητη και μη εξουσιοδοτημένη ενέργεια του καλλιτέχνη» που «δεν συνάδει με τη δέσμευσή μας για πολιτική αμεροληψία».

    Εν τω μεταξύ, το κοινό συνέχισε να χειροκροτεί την παράσταση. Άλλοι δύο καλλιτέχνες, που στέκονται δίπλα σε αυτόν που ξεκίνησε τη διαμαρτυρία, φαίνονται να σκύβουν προς το μέρος του, ενώ ηθοποιοί που βρίσκονται πιο μπροστά δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει πίσω τους.

    Μέλη του κοινού που μίλησαν στο BBC δήλωσαν ότι υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, αλλά το κοινό ήταν σε μεγάλο βαθμό υποστήριξε τη διαμαρτυρία.

    Η ταυτότητα του μέλους του καστ που διαμαρτυρήθηκε παραμένει ασαφής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΑ: Ενίσχυση ρευστότητας με 18 επιδόματα έως το τέλος Ιουλίου – Πότε τα χρήματα στα ΑΤΜ

    Ο ΟΠΕΚΑ προχωρά εντός του Ιουλίου στην καταβολή συνολικά 18 επιδομάτων...

    Μαξίμου: Οδηγίες προς «ναυτιλλομένους» υπουργούς – Η πίεση και οι 4 δρόμοι προς τη ΔΕΘ

    Με το κυβερνών κόμμα να μην έχει καταφέρει ακόμα...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: “Εφυγε” ο Πέτρος Μανέτας

    "Εφυγε" από την ζωή ένας αξιαγάπητος Πατρινός, ο Πέτρος...

    Ο Ιούλιος «κλείνει» στην Βουλή – Τρεις μάχες για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα σε 10 μέρες

    Τρεις κοινοβουλευτικές μάχες στην Ολομέλεια αναμένεται να δοθούν τις...