Diamond League: Δεύτερος ο Καραλής, αποχώρησε λόγω τραυματισμού

    Ημερομηνία:

    Τη δεύτερη θέση κατέλαβε στο άλμα επί κοντώ στο πρώτο Diamond League της χρονιάς, στην πόλη Σιαμέν της Κίνας, ο Εμμανουήλ Καραλής.

    Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν στον κλειστό στίβο όπου έκανε… πράγματα και θαύματα, το Σάββατο (26/4) ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή σεζόν.

    Σε έναν αγώνα που έμοιαζε με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων ο πρωταθλητής Ευρώπης, πήρε τη δεύτερη θέση στο Diamond League της Σιαμέν με 5,82 μέτρα.

    Ο Καραλής ξεκίνησε από τα 5,62 μ. που ξεπέρασε με την πρώτη, το ίδιο συνέβη και στα 5,82 μέτρα. Στα 5,92 μ. είχε μια άκυρη προσπάθεια και στη δεύτερη τη στιγμή που ήταν πάνω από τον πήχη χτύπησε το χείλος του και είχε μια μικρή εκδορά. Για τον λόγο αυτό δεν επιχείρησε την τρίτη του προσπάθεια και σταμάτησε τον αγώνα του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά τις νέες ταυτότητες, σειρά έχουν τα διπλώματα – Κάθε 10 χρόνια υποχρεωτική ανανέωση για όλους

    Η ευρωπαϊκή επιτροπή εισάγει έναν καινούργιο κανονισμό που θα αναγκάσει...

    Πλήρης η επικράτηση του ψηφιακού χρήματος – Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες

    Συνεχίζεται η αύξηση του αριθμού των ενεργών καρτών πληρωμών στη χώρα,...

    Δημοσκόπηση Opinion Poll: Διαφορά 16,5 μονάδων μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος

    Μικρές μεταβολές στους πολιτικούς συσχετισμούς καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Opinion...