Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

    Ημερομηνία:

    Διαστάσεις πήρε ο καβγάς ενός διανομέα και ενός οδηγού στον Κορυδαλλό, με τον πρώτο να δαγκώνει και να κόβει ένα κομμάτι από το δάχτυλο του οδηγού.

    Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ταξιαρχών μπροστά από την επιχείρηση όπου εργάζεται ο διανομέας και έχει καταγραφεί σε βίντεο.

    Αιτία του καβγά που είχαν οι δύο άνδρες την περασμένη Παρασκευή ήταν μια θέση πάρκινγκ, αναφέρει το Star.

     

     

    GLEARNET

    Ο οδηγός ζήτησε από διανομέα να απομακρύνει τη μηχανή, γιατί ενοχλούσε στο παρκάρισμα. Γρήγορα άρχισαν να καβγαδίζουν αλλά ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους χώρισε.

    Την άλλη ημέρα ο οδηγός πήγε στην επιχείρηση να ζητήσει τον λόγο και άρχισε νέος καβγάς.

    Ο διανομέας δέχτηκε απανωτά χτυπήματα και αυτός απάντησε με δάγκωμα.

    «Πέσαμε κάτω και όπως παλεύαμε μου δάγκωσε το δάχτυλό και αφαίρεσε ένα κομμάτι μαζί με το νύχι», είπε ο οδηγός και πρόσθεσε ότι, επειδή δεν μπορούσαν να το κολλήσουν οι γιατροί, του έβαλαν πλαστικό νύχι.

    Ο διανομέας παραδέχτηκε ότι «βρέθηκε το δάχτυλό του στο στόμα μου και το δάγκωσα. Εγώ το μάζεψα και το έβαλα στο ψυγείο μήπως το ξανακολλήσουν οι γιατροί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προμηθέας: Ξεκίνημα με το δεξί στο BCL – Λύγισε τη Χάιντελμπεργκ!

    Δυνατή πρεμιέρα για τον Προμηθέα. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη νίκησε με...

    Ανακρίνονται τα δύο θετά παιδιά της Γερμανίδας Δημάρχου που χαροπαλεύει μετά τις 13 μαχαιριές

    Τη στιγμή που κάθε λεπτό που περνά είναι κρίσιμο...

    Πάτρα: Πώς έκλεψαν τον γείτονα του Περικλή Νταβλούρου μέσα σε 7 λεπτά! Η περιγραφή σοκάρει

    Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και την τοπική κοινωνία...

    Πάτρα: Οι «Υποκριτές» κλείνουν 15 χρόνια και το γιορτάζουν µε τρεις παραστάσεις

    Η θεατρική οµάδα «Υποκριτές» κλείνει φέτος 15 χρόνια ζωής και...