Διάρρηξη “μαμούθ” στη Ζαχάρω – Πήραν 40.000 ευρώ από σπίτι

    Ημερομηνία:

    Ακόμα ένα περιστατικό διάρρηξης σημειώθηκε στη νότια Ηλεία, με τους δράστες αυτή τη φορά να αφαιρούν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από την οικία του θύματος. Η νέα διάρρηξη έγινε στο Νεοχώρι Ζαχάρως και σύμφωνα με την καταγγελία του παθόντα φαίνεται πως έκλεψαν 40.000 ευρώ.

    Το θύμα, ένας 66χρονος συνταξιούχος ναυτικός ανέφερε στις τοπικές αστυνομικές αρχές ότι οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του κατά το χρονικό διάστημα από τις έξι έως τις οκτώ το απόγευμα, τις ώρες δηλαδή που ο ίδιος απουσίαζε.

    Σύμφωνα με την κατάθεση του συνταξιούχου, οι δράστες φαίνεται πως μπήκαν στο σπίτι του, παραβιάζοντας το παράθυρο της κουζίνας και αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του, εντόπισαν ένα μεταλλικό κουτί, στο εσωτερικό του οποίου το θύμα διατηρούσε οικονομίες ύψους 40.000 ευρώ, τα οποία αφαίρεσαν και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Την προανάκριση για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Ντεντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου»

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother έκανε ο Χρήστος...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα βρωμάει

    Καταιγιστικός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Επανέρχεται στο...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) Η ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

    Επίσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πυρκαγιά. Ο...

    Tουρισμός: Παραμένει κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, αλλά αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του (γράφημα)

    Οι επενδυτές εξακολουθούν να βλέπουν τον τουρισμό ως βασικό πυλώνα της...