Διάρρηξη -μαμούθ στο Κατάκολο με λεία 100.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Πολύ καλά… διαβασμένοι για τον… “θησαυρό” που έκρυβε, φαίνεται πως ήταν οι δράστες που “μπούκαραν” σε σπίτι στο Κατάκολο και άρπαξαν κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, οι… “ποντικοί” μπήκαν στην εξοχική κατοικία από ανασφάλιστη πόρτα, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στο διάστημα από 12:30 έως 15:00,  και ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.

Οι ιδιοκτήτες, που κατάγονται από την περιοχή αλλά δεν ζουν εδώ, και είχαν έρθει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι, αντιλήφθηκαν το τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί πως οι δράστες “χτύπησαν” μέρα-μεσημέρι, με μια γειτονιά με πολύ κόσμο και σε μια περιοχή με καταστήματα εστίασης, χωρίς κανείς… να αντιληφθεί το παραμικρό.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δήμος στη Φινλανδία θα πληρώσει 110 ευρώ σε γυναίκα επειδή… η άσφαλτος κατέστρεψε τα αθλητικά της

Μια μάλλον ασυνήθιστη υπόθεση αποζημίωσης απασχόλησε τον δήμο της...

Γλυκά: Έρχονται νέες ανατιμήσεις 10% – Ποια αφορά, πότε θα γίνουν οι αυξήσεις και γιατί

Σημαντικές ανατιμήσεις αναμένεται να υπάρξουν εκτός απροόπτου εντός του...

Νέα πιστοποιημένα προγράμματα κατάρτισης για τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας

  Με σταθερή στόχευση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων...