Διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιπολικό που μετέφερε …ψυγείο – Ταυτοποιήθηκε αστυνομικός (BINTEO)

    Ημερομηνία:

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διαταχθεί μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει περιπολικό της ΕΛΑΣ να μεταφέρει ψυγείο με ανοιχτό πορτ μπαγκάζ στην περιοχή του Καματερού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έχει εντοπιστεί ο αστυνομικός που οδηγούσε το περιπολικό και κινούνται οι σχετικές διαδικασίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

    Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok από χρήστη που το συνόδευσε με τη λεζάντα: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί». Όπως είναι φυσικό, μέχρι στιγμής, τα σχόλια κάτω από το βίντεο πέφτουν… βροχή.

    Πρόκειται για μια φράση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς είχε ειπωθεί στην άτυχη Κυριακή Γρίβα από αστυνομικό του κέντρου της ΕΛΑΣ, λίγο πριν δολοφονηθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της όταν εκείνη ζήτηση να την μεταφέρουν σπίτι της καθώς φοβόταν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντονιστική Επιτροπή Κανακάρη: Παρέμβαση για τις αντιδρομήσεις και το κυκλοφοριακό της Πάτρας

     Η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων και Επαγγελματιών της Κανακάρη, σε ανακοίνωσή...

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Διεθνές Συνέδριο “Society for Vector Ecology Conference” στα Χανιά

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  συμμετείχε στο διεθνές συνέδριο “Society for...

    ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ: Μαζεύουν υπογραφές για να είναι καθαρή η Πάτρα

    Ενα αυξανόμενο κύμα δυσαρέσκειας σαρώνει την Πάτρα, με δεκάδες...