Διευκολύνεται η ένταξη των 24 δόσεων για χρέη στην εφορία

    Ημερομηνία:

    Πιο ευέλικτη γίνεται η πάγια ρύθμιση των 24 – 48 δόσεων για χρέη στην εφορία καθώς το νομοσχέδιο διευκολύνει όσους έχουν οφειλές ποσών άνω των 50.000 ευρώ.

    Πιο ειδικά, με διάταξη του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, δεν απαιτείται η βεβαίωση από ανεξάρτητο εκτιμητή, από την οποία προκύπτει η οικονομική αδυναμία των υπόχρεων να αποπληρώσουν εφάπαξ τις οφειλές τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή».

    Επίσης καταργείται η παροχή εγγύησης ή διασφάλισης ή εμπράγματης ασφάλειας από τους φορολογούμενους, το χρέος των οποίων ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...

    Τζόρτζια Μελόνι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια – Εγκαταλελειμμένη από τον πατέρα της, με παρατσούκλι «Χοντρούλα»

    Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς βίωσε την εγκατάλειψη από τον...