Δικαίωση ζητεί η οικογένεια του φύλακα που κατασπαράχτηκε από σκυλιά

    Ημερομηνία:

    Απαντήσεις και δικαίωση ζητεί η οικογένεια του 56χρονου φύλακα από την Αμαλιάδα Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος τον περασμένο μήνα βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά του ιδιοκτήτη της εταιρείας που εργάζονταν στην περιοχή των Λεχαινών.

    Η οικογένεια του άτυχου Χρήστου Βασιλόπουλου, ανέθεσε την υπόθεση στον δικηγόρο κ. Σάκη Κότσιφα, ο οποίος δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, ενώ η υπόθεση ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

    Ήδη, έχει  κινηθεί και γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη για τον θάνατο του 56χρονου στο συσκευαστήριο που εργάζονταν,  και αναμένεται με το πέρας της προανάκρισης να απαγγελθούν οι κατηγορίες.

    Η σύζυγος και τα παιδιά του 56χρονου ζητούν την τιμωρία των υπευθύνων για τον θάνατο του ανθρώπου τους, υποστηρίζοντας ότι φέρει ευθύνη ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, το ένα εκ των οποίων, όπως τονίζουν ήταν άκρως επικίνδυνο και ο άτυχος φύλακας είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία και τον άγχος του για την συμπεριφορά τους, προσέχοντας και τις κινήσεις του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδειξη Μόδας του Συλλόγου “Κόβω – Ράβω – Δημιουργώ”

    Με συμμετοχή και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο Σύλλογος Κόβω...

    Διεθνές Συνέδριο ONE-Bridge in Health στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ποιότητας Ζωής της Ιατρικής Σχολής...

    Παρουσιάζεται το βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη ”Ευκαιρίες ζωής” στην Πάτρα στις 13 Δεκεμβρίου

    Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Φίλιππος Ζάχαρης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του...

    Η αναπηρία δεν είναι ατομική υπόθεση, είναι πολιτική απόφαση

    Της Λιλίκας Βέργη, Συντονίστριας της Ομάδας Εργασίας #HR -...