Δίκη Άλκη Καμπανού: Την Τρίτη ξεκινούν οι απολογίες των δώδεκα κατηγορούμενων

Ημερομηνία:

Αύριο ξεκινούν τελικά οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων υπεράσπισης και κατόπιν αυτού η προεδρεύουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης διέκοψε τη δίκη.

Τελευταίος μάρτυρας που εξετάστηκε ήταν ειδικός πραγματογνώμονας – εργαστηριακός αναλυτής, ο οποίος έλαβε εντολή να συντάξει τεχνικές εκθέσεις για λογαριασμό τριών κατηγορούμενων (1ου, 6ου και 12ου), περιγράφοντας χρονικά τις κινήσεις και θέσεις τους σε σχέση με το επίδικο συμβάν.

ΔίκηΣτηρίζοντας τα επιστημονικά του συμπεράσματα στην ανάλυση υλικού από κάμερα ασφαλείας και ερασιτεχνικά βίντεο το οποίο βρίσκεται στη δικογραφία, ο μάρτυρας – μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών «τοποθέτησε» τους συγκεκριμένους κατηγορούμενους μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Συγκρίνοντας το υλικό αυτό ως προς τους χρόνους και προσδιορίζοντας τις θέσεις τους, ο ίδιος συμπέρανε ότι δεν προσέγγισαν το σημείο του φονικού. Ως προς την τεκμηρίωση της θέσης αυτής και ειδικότερα για την περίπτωση του 12ου κατηγορούμενου ανέλυσε τα δεδομένα της συσκευής πλοήγησης που διέθετε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και προσδιορίζει την κίνηση του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

The Voice of Greece 2026: Ξεχώρισε η φοιτήρια του Πανεπιστημίου Πατρών Δέσποινα Τσαντούλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/the-voice-of-greece-2026-%ce%be%ce%b5%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%cf%86%ce%bf%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84/

ΔΕΥΑΠ: Aντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην οδό Αιγύπτου αύριο Τρίτη 3/2/2026

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη...

Ελένη Πέτα: Τα πρωινά είμαι υπεύθυνη σε ένα wine bar φίλων μου

Την επαγγελματική της δραστηριότητα εκτός μουσικής αποκάλυψε η Ελένη...