Για πρώτη φορά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες – χωρίς να θέλει να δείξει το πρόσωπό της- η μία από τις δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού.
Εμφανώς συγκινημένη βγήκε από το κτίριο του Εφετείου Αθηνών η δεύτερη καταγγέλλουσα στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της, η ηθοποιός αρκέστηκε να δηλώσει “αισθάνομαι δικαιωμένη και ανακουφισμένη, ευχαριστώ” και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τις κάμερες που είναι στημένες στο Εφετείο.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες τον είχαν καταγγείλει δύο γυναίκες συνάδελφοί του. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού σε βάρος γυναίκας ηθοποιού το 2010 μέσα στο καμαρίνι του στο θέατρο “Μουσούρη”. Ακόμη κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και για την άλλη κατηγορία για την οποία δικάστηκε επίσης της απόπειρας βιασμού σε βάρος γυναίκας συναδέλφου του μέσα στο όχημά του το 2014 σε δρόμο του Παλαιού Ψυχικού.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή στον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την ομόφωνη απόφαση ενοχής του για τις δύο απόπειρες βιασμού.