Δίκη για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη: «Μου φάνηκε επικίνδυνος», κατέθεσε ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο

    Ημερομηνία:

    Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πειραιά συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2023 σπρώχτηκε με βία από μέλος του πληρώματος του Blue Horizon με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

    proliptikes

    Στο εδώλιο ανέβηκαν ο ύπαρχος και ο ναύκληρος, οι οποίοι διακρίνονται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, να σπρώχνουν τον άτυχο 36χρονο. Στην απολογία του, ο ύπαρχος ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έσπρωξε τον Καργιώτη καθώς του φάνηκε «επικίνδυνος», ενώ πρόσθεσε πως «δεν είμαι δολοφόνος, δεν κράτησα όπλο να το σκοτώσω».
    Σε άλλο σημείο, είπε πως γνώριζε «ότι αν πέσει άνθρωπος στη θάλασσα σε αυτό το σημείο, σίγουρα δεν θα βγει ζωντανός» και πρόσθεσε πως «πάγωσε», δεν πρόλαβε να αντιδράσει, δεν κατάφερε να βρει σωσίβιο να ρίξει στη θάλασσα και ο ίδιος φοβήθηκε να πέσει στο νερό για να βοηθήσει τον Καργιώτη.

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταξίδια: Οι Ευρωπαίοι αποφεύγουν τις ΗΠΑ – Πτώση στις κρατήσεις

    Μειωμένες κατά 25% είναι οι κρατήσεις των Ευρωπαίων για...

    Πόσα βγάζουν οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες – Ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος

    Ο διευθύνων σύμβουλος της UBS, Sergio Ermotti, ήταν ο...

    ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ: “Πρέπει να βρούμε έναν νέο Καράβολα για την Πάτρα”

    Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών,...

    ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Όχι στην εκτροπή του Αχελώου, τα θαλάσσια αιολικά στον Πατραϊκό κόλπο και στην υποβάθμιση της Τριχωνίδας»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Πρόσφατα, οι «Πράσινοι-Οικολογία» επισκέφθηκαν την Δυτική Ελλάδα...