Στιγμές έντασης και οξείς τόνους είχαμε σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την εξέταση του Προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκου Καρακούκη από τον Αλέξη Κούγια.
Σε κάποιο σημείο ο συνήγορος υπεράσπισης είπε στον ιατροδικαστή: «Στη γνωμοδότηση σας λέτε ότι η πιθανότητα αιφνίδιου θανάτου μηδενίστηκε χάρη στη χρώση Φιμπρονεκτίνης. Απορώ πως κοιμάστε! Για τον Τσιάρα και τον κάθε Τσιάρα!».
Από την πλευρά του ο κ. Καρακούκης επανέλαβε στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι ο θάνατος της Ίριδας οφείλεται σε ασφυξία μέσω απόφραξης των αεροφόρων οδών. Ο ίδιος στάθηκε σε μια φωτογραφία νεκρού βρέφους από το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρούλη που χθες έδειξε στον ίδιο και στην έδρα η Εύα Αμπάζη, δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας: «Εάν ξαναβάλουμε τις φωτογραφίες νεκροψίας- νεκροτομής και αυτή από το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρούλη βλέπουμε τα ίδια πράγματα.
Στο συγκεκριμένο βιβλίο ιατροδικαστικής η φωτογραφία του βρέφους είναι σα να έχει κάποιος φωτογραφίσει την άτυχη Ίριδα» τόνισε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Η φωτογραφία του βρέφους προκάλεσε αίσθηση στην αίθουσα καθώς τα σημάδια στο μωράκι θύμιζαν αρκετά αυτά της Ίριδας ενώ και το ίδιο το βρέφος έμοιαζε πολύ στο 6 μηνών κοριτσάκι.
Ο έμπειρος ιατροδικαστής απαντώντας σε ερώτηση του Αλέξη Κούγια είπε ότι ο θάνατος της Ίριδας επήλθε μεταξύ 7.30 με 8. Εξήγησε μάλιστα σήμερα ότι αυτή του η εκτίμηση οφείλεται στο ότι όταν το μωρό μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο στις 11.55 το πρωί μια αναισθησιολόγος είδε πτωματικές υποστάσεις ενώ μια νοσηλεύτρια κατέθεσε ότι το νεκρό βρέφος είχε ακαμψία. Αυτά χρειάζονται τέσσερις ώρες περίπου για να εμφανιστούν.
Ο Νίκος Καρακούκης ερωτήθηκε σήμερα για τη διαφορά στα πορίσματα των συναδέλφων του κρατικών ιατροδικαστών και κυρίως της Αγγελικής Τσιόλα για την οποία επισήμανε ότι «έχει αλλάξει καταθέσεις τέσσερις φορές!»
Σε ερώτηση για ποιο λόγο να αναφέρουν εντελώς διαφορετικά πράγματα στο δικαστήριο ο προϊστάμενος των Ελλήνων ιατροδικαστών τόνισε ότι: «Υπάρχει ένας επιστημονικός εγωισμός ανάμεσα στους ιατροδικαστές».
Χθες κατά την εξέταση του από την υποστήριξη της κατηγορίας ο κ. Καρακούκης ερωτήθηκε από την κ. Αμπάζη από που ξέρει τόσες λεπτομέρειες για τη δικογραφία καθώς ανέφερε λεπτομέρειες για τις καταθέσεις ιατρών και νοσηλευτών. Όπως είπε του τα έδειξε η ανακρίτρια.
Σε ερώτηση από τον κ. Κατσουράκη για την αεροπορική τραγωδία του Ήλιος ο ιατροδικαστής είπε ότι οι επιβάτες έπαθαν βαριάς μορφής υποξία αλλά τελικά πέθαναν από την πρόσκρουση του αεροσκάφους όπως έδειξαν τα λιγοστά ιατροδικαστικά και ιστοπαθολογικά ευρήματα.
Μάρτυρας: Έχουμε κάνει ένα απίστευτο λάθος. Λέμε ότι μετά τον θάνατο δεν αλλάζει τίποτα. Οι γιατροί του ΕΚΑΒ είχαν ειδοποιηθεί ότι ένα παιδάκι ήταν σε άμεσο κίνδυνο με ψυχρά άκρα. Αυτοί θα πήγαιναν να κάνουν ιατροδικαστική διαπίστωση;
Υπάρχει ένας επιστημονικός εγωισμός ανάμεσα στους ιατροδικαστές. Εάν ξαναβάλουμε τις φωτογραφίες νεκροψίας- νεκροτομής και αυτή από το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρούλη βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Στο βιβλίο του Ψαρούλη η φωτογραφία του βρέφους είναι σα να έχει κάποιος φωτογραφίσει την άτυχη Ίριδα.
Κούγιας : Η ιατροδικαστής και η παθολογοανατόμος δεν εντόπισαν τις ασφυκτικές κηλίδες.
Μάρτυρας: Όχι. Το εντόπισαν.
Κούγιας : Πότε, μετά από αυτό που έγινε στα ΜΜΕ;
Πρόεδρος: Η κ. Μητσέλου είπε για αιμορραγικές διηθήσεις.
Μάρτυρας: Είναι το ίδιο πράγμα.
Καρακούκης : Χθες κατέθεσα κάποια ευρήματα:
Κακώσεις
Συμφόρηση όλων των οργάνων κλπ.
Είναι μη ειδικά ευρήματα. Αλλά παίρνοντας 7 – 8 μαζί βγαίνει η γνωμοδότηση ασφυξίας.
Κούγιας: Είπατε ότι για να καταλήξετε στην ασφυξία ότι το κάνατε δια αποκλεισμού.
Μάρτυρας : Είπαμε ότι έχουμε περαιτέρω στοιχεία ενεργά αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε δια αποκλεισμού.
Κούγιας: Καταθέσατε ότι ο θάνατος του βρέφους δεν οφείλεται στο SIDS ( Σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου). Στην έκθεση του ο κ. Ευτυχιάδης αναφέρει επίσης ότι δεν εντόπισε τον φλεβόκομβο.
Μάρτυρας: Διερευνήσαμε τα ευρήματα με μεγάλη αξιοπιστία. Η κ. Μητσέλου ανακάλεσε το εύρημα του φλεβόκομβου. Τα ευρήματα της τα έχει παραθέσει. Για τον φλεβόκομβο είναι παντελώς ανακριβές.
Κούγιας: Μπορείτε μόνο από την ιστολογική εξέταση να αποκλείσετε παθολογικά;
Μάρτυρας: Η ιστολογική είναι το Ευαγγέλιο της ιατρικής. Όταν δεν υπάρχουν ευρήματα.
Κούγιας: Μητσέλου και Ευτυχιάδης δεν έκαναν αναφορά για ασφυξία.
Μάρτυρας: Οι παθολογοανατόμοι δεν οριοθετούν ασφυκτικό θάνατο!
Κούγιας: Είναι γιατροί όμως.
Μάρτυρας: Η κ. Μητσέλου επιβεβαίωσε τα ευρήματα και είπε ότι αν είχε σωστή ενημέρωση από την κ. Τσιόλα θα είχε καταλήξει στην ασφυξία!
Κούγιας: Μετά την απάντηση Dettmeyer στην κ. Τσιόλα ότι η χρώση Φιμπρονεκτίνης δεν αφορά την ασφυξία εσείς λέτε ότι μένετε στο βιβλίο του που γράφτηκε πριν 30 χρόνια και όχι στο σήμερα. Η επιστήμη προχωράει. Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας!
Μάρτυρας: Αυτό αφορά τον κ. Ευτυχιάδη!
Κούγιας: Απορώ πώς κοιμάστε εσείς και ο κ. Ευτυχιάδης!
Ο ίδιος ρωτά: Αφού δέχεστε ότι υπήρξε τραύμα στο βρέφος από πίεση πως δεν έγινε ακριβές αποτύπωμα στο σημείο της πίεσης; Από τη στιγμή που έχουμε τραύμα θα πρέπει να έχουμε κάθετη διατομή…
Μάρτυρας: Το αίμα διασπείρεται.
Κούγιας: Σε κάθε περίπτωση θα γίνει μια κηλίδα. Πως εξηγείτε τις συμμετρικές κηλίδες στο πανάκι;
Μάρτυρας: Είναι ακανόνιστες. Τις έχουμε δει πολλάκις τις κηλίδες και τις είδε η διευθύντρια του DNA και διαπίστωσε ότι είναι αίμα και σάλιο.
Κούγιας: Η κ. Τσιόλα είπε το αίμα γίνεται καστανέρυθρο…
Πρόεδρος: Πείτε μας εσείς την άποψη σας
Μάρτυρας: Το αίμα από τη στιγμή του θανάτου δεν αλλάζει χρώμα.
Κούγιας: Το τρίψιμο και η μετακίνηση του πανιού επιφέρει ασφυξία;
Μάρτυρας: Αυτός που το κάνει καταλαβαίνει απόλυτα. Όταν το πιέζει βλέπει από ποια μεριά υπάρχει κενό και πιέζει περισσότερο από εκείνη την πλευρά.
Κούγιας: Στη γνωμοδότηση σας έχετε ειδικό κεφάλαιο για τη χρώση Φιμπρονεκτίνης;
Μάρτυρας: Μάλιστα αλλά είπαμε ότι βασιστήκαμε στο βιβλίο του Dettmeyer. Χθες στην κατάθεση μου, χωρίς να με ρωτήσει η πρόεδρος είπα στο δικαστήριο ότι έχουμε μία σειρά από ευρήματα τα οποία παρέθεσα αναλυτικά και δεν στάθηκα στη χρώση Φιμπρονεκτίνης.
Κούγιας: Είπατε στη γνωμοδότηση και επικαλείστε ότι η εξέταση DNA για να διαπιστωθεί η ύπαρξη αίματος και σάλιου.
Μάρτυρας: Αν δεν στέλναμε το DNA θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι χώμα.
Κούγιας: Η κ. Τσιόλα λέει ότι η ώρα θανάτου είναι κοντά στον χρόνο ανεύρεσης του παιδιού. Εσείς είπατε ότι είναι 4 ώρες νωρίτερα.
Μάρτυρας: 11.30 πήγε το ΕΚΑΒ. 11.55 το παιδάκι το πήγαν στο Καραμανδάνειο με ασυστολία, μυδρίαση. Αναισθησιολόγος είχε δει στο πίσω μέρος του δεξιού γλουτού υποστάσεις. Νοσηλεύτρια έμπειρη είδε ότι υπάρχει ακαμψία. Συνδυάζοντας την ακαμψία και τις πτωματικές υποστάσεις κατέληξα ότι ο θάνατος επήλθε τέσσερις ώρες νωρίτερα τουλάχιστον.(7.30 – 8 π.μ).
Κούγιας: Η κ. Τσιόλα αντέκρουσε στο δικαστήριο ότι ότι οι κηλίδες στο πανάκι προέρχονται από πίεση στο πρόσωπο του παιδιού. Μπορείτε να το κάνετε εσείς;
Μάρτυρας: Οι κηλίδες προέρχονται από τη μετακίνηση του πανιού στο πρόσωπο του παιδιού. Η κ. Τσιόλα είπε ότι οι κηλίδες προέρχονται από τον πνεύμονα. Το οροαιματηρό υγρό κατά την κ. Τσιόλα εξήλθε και πήγε στο πανάκι. Δεν ισχύει αυτό και το ανέδειξα και χθες. Το υγρό αυτό είναι μασίφ και θα άφηνε ίχνη στον φάρυγγα, στον λάρυγγα, στα ρούχα και στο κρεβάτι του μωρού. Επίσης το χρώμα του θα ήταν διαφορετικό. Πιο ροζέ.
Σε άλλο σημείο ο κ. Καρακούκης διαβάζει στο δικαστήριο το πόρισμα της κ. Τσιόλα και εκφράζει την διαφωνία του με την αιτία θανάτου που διαπίστωσε η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών.
Κούγιας: Ο κ. Ευτυχιάδης είπε ότι δεν μπορεί να πει για ασφυξία.
Μάρτυρας: Ο παθολογοανατόμος δεν βγάζει αιτία θανάτου.
Κούγιας: Ο κ. Ευτυχιάδης είπε ότι «αν βασίστηκαν στη χρώση Φιμπρονεκτίνης» έκαναν λάθος.
Μάρτυρας: Δεν βασιστήκαμε στη χρώση Φιμπρονεκτίνης. Έχουμε άλλα ευρήματα στα οποία βασιστήκαμε.
Κούγιας: Στη γνωμοδότηση σας λέτε ότι η πιθανότητα αιφνίδιου θανάτου μηδενίστηκε χάρη στη χρώση Φιμπρονεκτίνης. Απορώ πως κοιμάστε! Για τον Τσιάρα και τον κάθε Τσιάρα!
Μάρτυρας: Τέσσερις φορές έχουν αλλάξει καταθέσεις!
Κούγιας: Κατετέθη η βιβλιογραφία από την κ. Τσιόλα ότι στον θύμο αδένα χρειάζεται περισσότερες από 24 – 48 ώρες για να σχηματιστεί η εικόνα του έναστρου ουρανού. Εσείς είπατε άλλα χθες.
Μάρτυρας: Αναφέρει για υποξία η κ. Τσιόλα.
Πρόεδρος: Πείτε μας την θέση σας για αυτό που έφερε η κ. Τσιόλα.
Μάρτυρας: Λένε για εύρημα υποξίας. Η ασφυξία διαρκεί 5 – 7 λεπτά. Υπάρχει τεράστια διαφορά!
Είπαμε ότι υπάρχουν παραδείγματα υποξίας. Σε σεισμό, σε μπαούλο όπου μιλάμε για σταδιακή στέρηση οξυγόνου.
Κούγιας: Γιατί χρησιμοποιήσατε τη μικροφυσαλιδώδη στεάτωση για να τεκμηριώσετε την ασφυξία;
Η Πρόεδρος διαβάζει τη γνωμοδότηση. Λέει ότι δεν είχε πει κάτι για τη μικροφυσαλιδώδη στεάτωση ο κ. Καρακούκης.
Κούγιας : Λέει ότι στις ιστολογικές εκθέσεις υπάρχουν μη ειδικά ευρήματα τα οποία απαντώνται σε περιπτώσεις ασφυκτικού θανάτου.
Μάρτυρας: Δεν δέχομαι ότι η στεάτωση και η κενοτοπιώδης εκφύλιση είναι το ίδιο πράγμα.
Κούγιας: Ο κ. Ευτυχιάδης είπε ότι έκανε τη χρώση Φιμπρονεκτίνης επειδή υπήρχαν πολλά νεκροψιακά ευρήματα.
Πρόεδρος : Είπατε για ροθωνες, λύση βλεννογόνου, κυάνωση.
Κούγιας : Το βρέφος δεν ελέγχθηκε πλήρως για τα γονίδια. Έγινε ένας υποτυπώδης έλεγχος. Εσείς προβληματιστήκατε καθόλου για την πληρότητα του γονιδιακού ελέγχου;
Μάρτυρας: Υπάρχουν ειδικοί γιατροί που έχουν καταθέσει επ’ αυτού.
Κούγιας: Αναφέρατε απόφραξη της στοματικής κοιλότητας. Δεν έχετε εμφανίσει στο δικαστήριο πως γίνεται η απόφραξη των αεροφόρων οδών.
Μάρτυρας: Να κλείσουμε το στόμα κάποιου δηλαδή; Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει.
Κούγιας: Σε ποιο σημείο της δεύτερης ιστολογικής φαίνεται ότι ανατρέπεται η έλλειψη φλεβόκομβου;
Μάρτυρας: Ο κ. Ευτυχιάδης όπως και η κ. Μητσέλου ναι μεν έγραψαν ότι δεν εντοπίζεται αλλά επισήμανε ότι δεν είναι αιτία θανάτου Η αγενεσία φλεβόκομβου.
Κούγιας: Δηλαδή ισχυρίζεστε ότι τώρα έρχεται ο κ. Ευτυχιάδης και ανατρέπει το πόρισμα της κ. Μητσέλου;
Μάρτυρας: Ο Ευτυχιάδης δεν βάζει αιτία θανάτου αγενεσία – υποπλασία. Λέει ότι αυτά τα κύτταρα μπορεί να μην αναγνωριστούν.
Κούγιας: Σας ρωτά η πρόεδρος για την Ελληνική Παθογνωμονική Εταιρία και απαντήσατε ότι η απάντηση τους είναι αποτέλεσμα προϊδεασμού. Δηλαδή ο κ. Τσαντίρης, η κ. Τσάκωνα και ο κ. Μεσογίτης έκαναν αυτό το πράγμα;
Μάρτυρας: Στην ερώτηση λένε για υποξία.
Κούγιας : Λέτε ότι «είναι αποτέλεσμα προϊδεασμού» τι εννοούσατε;
Μάρτυρας : Δεν είναι συκοφαντικό. Όταν ρωτούν για την υποξία δεν παίρνουν απάντηση για την ασφυξία.
Κούγιας : Αυτό λένε ότι το έκαναν από επιστημονικό ενδιαφέρον επειδή έχουν και άλλες υποθέσεις. Δηλαδή όλα αυτά είναι αποτέλεσμα προϊδεασμού.
Μάρτυρας : Η Πρόεδρος το έδωσε σε δύο παθολογοανατόμους στην Αθήνα. Βλαχοδημητρόπουλο και Γούτα.
Πρόεδρος: Στην απάντηση δεν αναφέρουν για υποξία. Λένε ότι είναι δύσκολο να εγκατασταθεί η κενοτοπιώδης εκφύλιση σε 5 λεπτά
Μάρτυρας: Άλλο η ασφυξία και άλλο η υποξία.
Κούγιας: Είπατε χθες ότι η κ. Σκίτσα θα είχε εντοπίσει κύτταρα από την τραχεία αν ήταν οροαιματηρό υγρό. Θα έλεγε ποτέ για το οροαιματηρό υγρό;
Μάρτυρας: Αν έβρισκε οροαιματηρό υγρό η κ. Σκίτσα θα το έγραφε.
Κούγιας: Τσαντίρης, Τσάκωνα, Τσιόλα, Μεσογίτης, Ευτυχιάδης, Μητσέλου , όλοι τους τακτικοί ιατροδικαστές ουδέποτε είπαν ότι η κ. κατηγορουμένη θα μπορούσε να εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών της. Γνωμοδότηση από φωτογραφίες δεν υπάρχει είπαν. Είπαν ότι βάσει των ευρημάτων δεν μπορεί να υπάρχει ασφυκτικός θάνατος. Κάνουν λάθος;
Μάρτυρας: Κάνουν τεράστιο λάθος να λένε ότι είναι μη αξιόπιστες οι φωτογραφίες. Αλίμονο αν δεν έχει σχέση η φωτογραφία και απασχολείται ένα ολόκληρο τμήμα της αστυνομίας γι αυτό!
Αναστασία Μπάκα – Συνήγορος υπεράσπισης: Διαβάζει διδακτορική διατριβή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων η οποία αναφέρει ότι η κυάνωση συναντάται στον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο.
Μάρτυρας : Έχω εξηγήσει και χθες ότι όταν κόβεται το οξυγόνο γίνεται μπλε.
Στη σελίδα 234 αναφέρει για κυάνωση.
Αναστασία Μπάκα – Συνήγορος υπεράσπισης: Ποια είναι τα συμπτώματα στον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο;
Μάρτυρας: Είναι κυρίως ιστολογικά τα ευρήματα.
Πρόεδρος: Είπατε χθες ότι δεν υπάρχει οίδημα στον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο.
Μπάκα: Θέλω να μου πείτε αν στη φωτογραφία είναι διάσχιση η λύση του βλεννογόνου.
Μάρτυρας: Είναι το ίδιο πράγμα. Αν όμως υπάρχει τραύμα από μαχαίρι ή αιχμηρό όργανο λέμε για θλαστικό τραύμα από νησσον και τέμνον όργανο. Τα άλλα είναι θλαστικά τραύματα.
Μπάκα : Είπατε ότι καταλήξατε στην ώρα θανάτου από την ακαμψία και ώρα θανάτου. Στη Μαλένα που ο κ. Τζιούβας κατέθεσε ότι στις 6 παρα 20 είδε υποστάσεις από τι ώρα ήταν νεκρή;
Μάρτυρας: Άλλο οι υποστάσεις στην αρχή. Αυτές εμφανίζονται γύρω στις 2 με τρεις ώρες.
Εισαγγελέας: Προτείνω να έλθει η υπεύθυνη του εργαστηρίου DNA Ιουλία Σκίτσα. Κρίνω αναγκαία την παρουσία της για να διευκρινίσει τα ζητήματα που ετέθηκαν.
Το δικαστήριο αποφάσισε να κληθεί στις 8 Ιανουαρίου 2025 η υπεύθυνη του εργαστηρίου DNA Ιουλία Σκίτσα. Θα καταθέσει και ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.
9 και 10 Ιανουαρίου θα καταθέσουν Κραββαρίτης Δημακοπούλου.
Οι επόμενες δικάσιμοι είναι 14-15 -16 –17 – 21 – 29 – 30 – 31 Ιανουαρίου. Στις 16 και 17 θα καταθέσουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της υπεράσπισης από το εξωτερικό.
Κούγιας: «Δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά ευρήματα – Υπάρχει τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο!
Την εκτίμηση ότι το δικαστήριο θα αθωώσει πανηγυρικά την κατηγορουμένη μητέρα στη δίκη της Πάτρας εξέφρασε ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.
Οι δηλώσεις
«Ο κ. Καρακούκης και ο κ. Καλογριάς μετά τις καταθέσεις της κυρίας Μητσέλου και του κύριου Ευτυχιάδη έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Γιατί όπως απεδείχθη ουσιαστικά κατεύθυναν της Παθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να στοχεύσουν την κατηγορούμενη.
Βεβαίως η κυρία Μητσέλου και ο κύριος Ευτυχιάδης μετά τις καταθέσεις όλων αυτών των τακτικών ιατροδικαστών, ειδικά μετά την κατάθεση της κυρίας Τσιόλα η οποία επικοινώνησε με τον κορυφαίο ιατροδικαστή στον κόσμο οδήγησε σε κατάρρευση το κατηγορητήριο.
Ο Καρακούκης είναιι σε πολύ δύσκολη θέση και ουσιαστικά ο κύριος Ευτυχιάδης ομολόγησε ότι η χρώση Φιμπρονεκτίνης δεν έχει καμία σχέση με τη διαπίστωση του ασφυκτικού Αθήνα παρά μόνο για να διαπιστωθούν ανακοπές καρδιάς.
Ο κ. Καρακούκης ουσιαστικά είναιι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, έχει μείνει μόνος του!
Ο κ. Καλόγρηας έχει κρατήσει κάποιες αποστάσεις
Αλλά μέχρι τώρα έχουν παρελάσει όλοι οι ιατροδικαστές, τακτικοί ιατροδικαστές: Τσαντίρης, Τσάκωνα, Τσιόλα, Μεσογίτης. Όλοι τους ήταν κατηγορηματικοί.
Επισφραγίστηκε αυτό από τις καταθέσεις της κυρίας Μητσέλου και του κ. Ευτυχιάδη ο οποίος είπε ότι ουσιαστικά παρασύρθηκε με τη χρώση διότι τον διαβεβαίωσαν οι Καρακούκης- Καλόγρηας ότι έχουν στοιχεία ασφυξίας.
Δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά ευρήματα. Μιλάμε για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και πάμε για μία πανηγυρική αθώωση της κατηγορουμένης. Απορώ μάλιστα πώς δεν αναδεικνύεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης!»