ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ: Δεν είναι μόνο ένας ο δράστης του εγκλήματος

    Ημερομηνία:

    «Πρόκειται ξεκάθαρα για μια εγκληματική ενέργεια μεθοδευμένη και ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας» δήλωσε o δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη αναφερόμενος στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

    Ο κ. Κώστας Δημόπουλος ανέφερε ότι η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους προσώπου προσκομίζοντας νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.

    Επίσης όπως έκανε γνωστό θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να ελεγχθούν οι κινήσεις στους λογαριασμούς του 31χρονου.

    «Το άνοιγμα λογαριασμών είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να δούμε τις συναλλαγές που είχε και με ποιον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Η κίνηση της οικογένειας να ορίσει δικηγόρο και να χειριστεί την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη ως εγκληματική ενέργεια, δείχνει ότι πλέον το σενάριο της δολοφονίας του 31χρονου είναι και το πιο πιθανό.

    «Η εξαφάνιση είναι επαγγελματική. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια». δηλώνει και ο πατέρας του Μπάμπη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Πάτρα σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα – Το πρόγραμμα

    Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα την Ολυμπιακή φλόγα των 25ων Χειμερινών...

    ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΝΔ: Αυτή είναι η νέα διοίκηση

    Η νέα σύνθεση της διοίκησης της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, όπως...

    Στις επικίνδυνες περιοχές για οδήγηση η Αχαΐα, ποια θέση καταλαμβάνει

    Οριακή μείωση παρουσίασε η συχνότητα ζημιών στον κλάδο ασφάλισης...

    Το 1ο Forum Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ: Νέος θεσμός διαλόγου και γνώσης στην Πάτρα

    Η Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου φιλοξενεί ένα ολοήμερο...