ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΕΚΡΩΝ: «Δεν θυμάται για τα παιδιά αλλά θυμήθηκε να μεταφέρει τα πτώματα» – Τι λέει για τον μακελάρη στην Ανδραβίδα

    Ημερομηνία:

    Προκλητική χαρακτήρισε την στάση του 60χρονου δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

    «Η επιβολή της προσωρινής κράτησης με σύμφωνη γνώμη του κυρίου Ανακριτού Αμαλιάδος και της κυρίας Εισαγγελέως εις βάρος του κατηγορουμένου θεωρώ ότι ήταν μονόδρομος καθόσον έχουμε να κάνουμε με έναν αμετανόητο, στυγνό και άκρως επικίνδυνο εγκληματία. Ακολουθεί μια προκλητικότατη στάση αδιαφορώντας για τον πόνο που έχει προκαλέσει στους συγγενείς των θυμάτων και ιδίως στο 12χρονο αγόρι που ορφάνεψε από μάνα και στερείται τα αδελφάκια του.

    GLEARNET

    Είχε εξυφάνει το εγκληματικό του σχέδιο καθόσον κατείχε παράνομα πιστόλι με το οποίο εισήλθε στην οικία της οικογενείας, πυροβόλησε στο κεφάλι τους άτυχους γονείς και έπνιξε τα δυο μωρά της οικογένειας. Όλως υποκριτικώς προσποιείται ότι δήθεν δεν θυμάται τι έκανε στα μωρά ενώ θυμήθηκε να μεταφέρει τα πτώματα, θυμήθηκε να έχει το τρέιλερ του έξωθεν της οικίας στον χώρο της αυλής για να τα φορτώσει και να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, θυμήθηκε να κρύβεται όλες αυτές τις ημέρες, να οδηγεί αλλάζοντας νομό, να ζητά να μην του κατασχεθούν τα χρήματα κ να ψάχνει τρόπους «για να πέσει στα μαλακά».

    Φλίγκος

    Έχει δόλια συμπεριφορά και με το να επικαλείται δήθεν κενά μνήμης δεν θα καταφέρει τίποτα. Προσωπικά ως συνήγορος των συγγενών των θυμάτων θα κάνουμε καθετί που απαιτείται για την παραδειγματική του τιμωρία και θα ζητήσουμε από τις αρχές να διερευνηθεί η παρουσία ατόμων ή ατόμου που τον συνέδραμε με την άρση του απορρήτου των συνομιλιών του κατηγορουμένου κ όλων των απαραίτητων νομικών ενεργειών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μ. Σκανδάμης: Να απαντήσει ο Υπουργός τώρα για το φιάσκο της προφυλάκισης των δύο νέων της Πάτρας για εμπρησμό

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος, στέλεχος του...

    Ζάκυνθος: Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ξενοδοχείο – Δύο τραυματίες με εγκαύματα

    Ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί, Τετάρτη...

    Δυτική Ελλάδα: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός της συντρόφου του εικονολήπτη Γιώργου Παυλάκη – φωτό

    Δύο φράσεις από την σύντροφο του Γιώργου Παυλάκη. Του...

    Αύριο το τελευταίο αντίο στον καμεραμάν του Ant1 Γιώργο Παυλάκη

    Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο οικογένεια, συγγενείς, φίλοι...