Δικηγόρος οικογένειας θυμάτων στο Μάτι: «Υπάρχει ομαδικός τάφος με αταυτοποίητες σορούς»

    Ημερομηνία:

    «Υπάρχει ομαδικός τάφος με αταυτοποίητες σορούς», υποστήριξε η δικηγόρος Σοφία Χαμηλοθώρη, για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, με τους 104 νεκρούς και τους 57 εγκαυματίες, υποδεικνύοντας ότι οι νεκροί μπορεί να είναι περισσότεροι από 104.

    Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το enikos.gr, η Εισαγγελέας της Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, Αναστασία Περιμένη, πρότεινε την Πέμπτη (13/03) την ενοχή των 12 κατηγορουμένων και την απαλλαγή άλλων 9,  για την υπόθεση.

    proliptikes
    Η δικηγόρος των συγγενών των θυμάτων, Σοφία Χαμηλοθώρη, μίλησε στο Mega και αποκάλυψε ότι βρέθηκε ομαδικός τάφος με αταυτοποίητες σορούς και υπολείμματα καμένων ζώων από την πυρκαγιά. «Κάηκαν τουλάχιστον 104 άνθρωποι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος, εκτός από τους 104. Υπάρχουν επίσης οι εγκαυματίες που βίωσαν αυτή την τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Όπως τόνισε η ίδια, 7 χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι υπάρχουν αταυτοποίητες σοροί. «Υπάρχει ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη, στον οποίο έχουν ενταφιαστεί μέλη από αταυτοποίητες σορούς», δήλωσε.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιος θα πάρει τις ψήφους των αναποφάσιστων – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

    Στα ψιλά γράμματα των δημοσκοπήσεων κρύβεται η ουσία, καθώς...

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ στο ανοιχτό ΔΣ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου

    Το Δ.Σ. του Ι.Ο. Πατρών στα πλαίσια της συνεργασίας του...

    ΠΑΤΡΑ: Τρόμος για τους ταξιτζήδες τις νύχτες -ΗΧΗΤΙΚΟ

    «Κινδυνεύουμε όσοι βγαίνουμε τις νύχτες με τα ταξί μας...