Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη ηγεσίας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

    Ημερομηνία:

    Το 2004 θεσπίσαμε μια διαδικασία δημοκρατικής  συμμετοχής που ήταν  πρωτοποριακή και πρωτόγνωρη για την Ελλάδα και όχι μόνο. Στόχος μας, να ανοίξουμε διαύλους συμμετοχής, να ενισχύσουμε τη φωνή του πολίτη, στις αποφάσεις που τον αφορούν. Το κάναμε με την αυτοπεποίθηση των αξιών μας, των ιδεών μας και σήμερα χρειάζεται αυτή η συμμετοχική αντίληψη να διαπεράσει όλη την ελληνική κοινωνία. Να δώσουμε λόγο, αξιοπρέπεια και φωνή σε όλους τους πολίτες.
    Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα θέματα της εποχής, τα μεγάλα διλήμματα, τις μεγάλες προκλήσεις.
    Για αυτό σήμερα η μαζική συμμετοχή,  κάνει πιο ισχυρο το ΠΑΣΟΚ, διαμορφώνει την προοπτική για μια παράταξη ενωμένη, που ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδεκτική αλλαγή στη χώρα μας.
    Μια δημοκρατία όχι μόνο συμμετοχική, αλλά ισότητας, αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελευθερίας.
    Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ είναι μία μέρα που πιστεύω ότι ξανά θα δούμε να ανατέλλει ο ήλιος.
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί το ρυζόγαλο είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας

    Το ρυζόγαλο είναι ένα από αυτά τα γλυκά που ξυπνούν παιδικές...

    Λογαριασμοί ρεύματος: Μειωμένες οι τιμές και τον Απρίλιο – Τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΕΝ

    Η αποκλιμάκωση της χονδρικής τιμής του Μαρτίου αποτυπώνεται και...

    Ντουμπάι: Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»

    Ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών, θανάτους, τραυματισμούς και σκλάβες...

    Το καλύτερο σνακ για αργά το βράδυ – Χορταστικό, βοηθάει στην απώλεια βάρους

    Το φαγητό πριν τον ύπνο δεν σημαίνει αύξηση βάρους. Αντίθετα, ένα καλά επιλεγμένο σνακ μπορεί...