ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ – ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Ο γιος μου διάλεξε τον θάνατο – Η γυναίκα μου είναι σχεδόν σε κώμα

    Ημερομηνία:

    «Διάλεξε τον θάνατο», λέει  ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Φάντομ που κατέπεσε χθες στην θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

    Ο πατέρας του ήρωα υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα λέει ακόμα: «Ήταν η κακιά στιγμή. Με βοηθάει να μιλάω, φεύγει το μυαλό μου. Χθες ήμουν όλη την ώρα έξω, έκοβα βόλτες μόνος μου. Σε άθλια κατάσταση είναι όλοι στην οικογένεια, η γυναίκα μου είναι σχεδόν σε κώμα. Εμένα η ψυχραιμία με μάρανε, η ψυχή μου το ξέρει».

    Ο κ. Κώστας Τουρούτσικας, ο ίδιος φαρμακοποιός στο επάγγελμα, αναφερόμενος στον γιο του που έχασε τη ζωή του, μας λέει για τα παιδικά του χρόνια του Μάριου και το ότι πάντα ήθελε να υπηρετήσει την πατρίδα με όποιο κόστος.

    «Είναι το μεσαίο μου το παιδί. Ούτε κατά διάνοια δεν ήθελε να γίνει φαρμακοποιός, αλλά πάντα ήθελε να γίνει πιλότος. Τον παίρναμε από μικρό να βάζει φάρμακα στα ράφια αλλά δεν του έκανε κλικ. Διάλεξε τον θάνατο».

    Όπως μας λέει ο 29χρονος Μάριος «συζούσε με μία καλή κοπελίτσα κανα 7μηνο, η οποία έτυχε να είναι φαρμακοποιός σαν εμάς». Μετά το τραγικό συμβάν «Η σύζυγός μου μιλάει συνέχεια μαζί της», καταλήγει ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού από την μοιραία πτώση του Φάντομ στην περιοχή της Ανδραβίδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όταν ο σχολικός εκφοβισμός μεταφέρεται στο διαδίκτυο – Άρθρο από την Επιστημονική Ομάδα του Μαζί για το Παιδί

    Ο όρος εκφοβισμός περιγράφει την σωματική, ψυχοσυναισθηματική ή  και...

    8 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Μήνυμα του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας «Δανιηλίς»

    Η 8η Μαρτίου αποτελεί μια ημέρα μνήμης και προβληματισμού...

    O κωμικός Mikeius φέρνει την παράσταση Incorrect στην Πάτρα!

    Mikeius “Incorrect” Νέα κωμική παράσταση, νέα κείμενα, ίδιο πάθος κατά...

    Πάτρα: Συλλυπητήρια στον Σωτήρη Παπανδρέου για τον πατέρα του από την ΕΣΗΕΠΗΝ

    Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου...