Δήλωση του πολιτευτή Αχαΐας, Θέμη Μπάκα: «Αυτονόητη η ένταξή μου στο Κίνημα Δημοκρατίας» 

    Ημερομηνία:

    Ο πολιτευτής Αχαΐας, Θέμης Μπάκας, ο οποίος προσυπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατίας, σε σχετική δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

    «Το Κίνημα Δημοκρατίας δημιουργήθηκε ως μια έμπρακτη απάντηση στην απαίτηση των προοδευτικών πολιτών για ένα σύγχρονο κεντροαριστερό κόμμα, το οποίο θα αποτελέσει ανάχωμα στις επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, αλλά θα είναι ταυτόχρονα και μια αντιπροτεινόμενη κυβερνητική πλατφόρμα που θα εδράζεται σε μια τεκμηριωμένη προγραμματική αντιπολίτευση.

    Παράλληλα, συνιστά ένα καθοριστικό βήμα για την επιστροφή της πολιτικής στη δημοκρατία, με κεντροαριστερούς όρους και προγραμματικούς άξονες που εναρμονίζονται με το πνεύμα της εποχής.

    Ως ένας νέος άνθρωπος, που πιστεύει ότι τα κόμματα έχουν ως αποστολή τους να υπηρετούν την κοινωνία προτάσσοντας τις πολιτικές έναντι προσωπικών επιδιώξεων και στρατηγικών, θεωρώ αυτονόητη την ένταξή μου στο Κίνημα Δημοκρατίας.

    Καλώ δε όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς, πολίτες να πράξουν χωρίς χρονοτριβή το ίδιο. Οι καιροί, ου μενετοί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε φωτο: Νεκρά πρόβατα μετέφερε το φορτηγό! Τροχαίο – σοκ με μηχανή στο Θεριανό

    Tροχαίο ατύχηµα σηµειώθηκε, χθες το µεσηµέρι, στο Θεριανό όταν...

    Πάτρα: Στην Αγία Τριάδα το τελευταίο αντίο

    Θρήνος στην οικογένεια του 52χρονου επαγγελµατία οδηγού νταλίκας, Κωνσταντίνου...

    Πάτρα: Που δεν θα έχει νερό την Παρασκευή και για μία εβδομάδα

    Εργασίες κατασκευής δικτύου ύδρευσης πραγματοποιούνται από τη ΔΕΥΑΠ στην περιοχή της...