Δήμαρχε, οι κινητοποιήσεις δεν φέρνουν δουλειές!

    Ημερομηνία:

    Του Αντώνη Κουνάβη

     

    Σε μια ακόμη άσκηση «επαναστατικής γυμναστικής», η προσκείμενη στο ΚΚΕ δημοτική αρχή προέβη σε μια επιπλέον κινητοποίηση, κατά της ανεργίας.

    Προφανώς, αυτή εντάσσεται στην πιστή υπηρέτηση της ατζέντας του Περισσού, αλλά αυτή η πρακτική δεν αντιπροσωπεύει, πολύ περισσότερο δεν εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Πατρινών.

    Φλίγκος

    Από την κοινή λογική απορρέει η διαπίστωση ότι η ανεργία και η φτώχεια δεν αντιμετωπίζονται με κινητοποιήσεις που εξυπηρετούν στενές κομματικές σκοπιμότητες.

    GLEARNET

    Μόνο με την απόκτηση των αναγκαίων υποδομών και την παράλληλη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας θα στρωθεί το πρόσφορο έδαφος για να έλθουν οι κατάλληλες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν και τις θέσεις εργασίας που τόσο χρειαζόμαστε, ώστε να βρουν οι άνεργοι δουλειά και να τονωθεί η πραγματική οικονομία, μέσω και της αυξημένης κατανάλωσης.

    Το ένα φέρνει το άλλο. Ας συνειδητοποιήσουμε, λοιπόν, ότι μόνο έτσι θα παραχθεί πλούτος και θα αναβαθμιστεί ουσιαστικά το βιοτικό επίπεδο των Πατρινών, που πρέπει να είναι το πρώτιστο ζητούμενο. Να ζούμε όλες και όλοι πολύ καλύτερα, σε μια αναβαθμισμένη πόλη, ζωντανή και αναγεννημένη, έχοντας αφήσει πίσω μας οριστικά και αμετάκλητα τη μιζέρια. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

    Επομένως, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να «ξαναφτιάξουμε» το κοινό “σπίτι” μας, ώστε να προχωρήσουμε στη νέα εποχή με οδηγό την εξωστρέφεια. Πάντα με ανοικτά μυαλά και σε  συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, να κοιτάξουμε πώς θα φέρουμε δουλειές στην πόλη, πώς θα ανεβάσουμε την τοπική οικονομία.

    Μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η ανεργία και θα επέλθει η ανάπτυξη μας. Κοντολογίς, οι επενδύσεις φέρνουν θέσεις εργασίες, όχι οι συγκεντρώσεις, οι πορείες και τα συλλαλητήρια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζουν τον έρωτά τους στη Μύκονο λίγους μήνες μετά τον γάμο τους

    Για το νεόνυμφο ζευγάρι οι διακοπές ακόμα καλά κρατούν.  Ο Απόστολος...

    Μαρτυρία – Σοκ για την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ντα το μωρό» – Κακοποίηση παιδιού καταγγέλλει μητέρα

    Η σύλληψη της Ειρήνης Μουρτζούκου έχει ανοίξει τον ασκό...

    Πάτρα: Ο Θανάσης Μούλιας εξελέγη επίκουρος καθηγητής καρδιολογίας

    Εγραψε ο καθηγητής καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος: Εκλογή κ. Αθανάσιου...

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...