Δήμαρχος Μαριούπολης: Oι Ρώσοι μετέτρεψαν την πόλη μας σε «νέο Άουσβιτς»

    Ημερομηνία:

    Ο δήμαρχος της Μαριούπολης συγκρίνει την φρίκη στην πολιορκημένη πόλη του με ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

    Σε δήλωση του την Τετάρτη, ο δήμαρχος Βαντίμ Μποιτσένκο είπε πως ο κόσμος έχει να δει το μέγεθος μιας τραγωδίας όπως αυτή που συντελείται στην Μαριούπολη από την περίοδο των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης.

    “Ρώσοι φασίστες μετέτρεψαν ολόκληρη την πόλη μας σε στρατόπεδο θανάτου” τόνισε.

    Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος του πολιορκημένου ουκρανικού λιμανιού της Μαριούπολης συνέκρινε την πόλη με ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χαρακτηρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει με ένα «νέο Άουσβιτς ή Μαϊντάνεκ».

    “Δυστυχώς, η τρομοκατική αυτή αναλογία φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με την μέρα. Δεν είναι πλέον η Τσετσενία ή το Χαλέπι. Αυτό είναι το νέο Άουσβιτς και το Μαϊντάνεκ. Ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει στην τιμωρία των κακών του Πούτιν.”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    TΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ: Απανωτές επιθέσεις από αγέλη σκύλων – Δάγκωσαν δύο γυναίκες! Έκκληση από τους κατοίκους!

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Τρόμος έχει κυριεύσει τους κατοίκους στην περιοχή...

    ΠΑΤΡΑ: ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ: «Θα κλείσουν συνοικιακά συνεργεία, θα αυξηθούν τα ασυντήρητα ΙΧ στους δρόμους»

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οι ιδιοκτήτες συνεργείων κατέβασαν ρολά και εργαλεία,...

    Στρατιώτης παραδέχεται στο Sky News ότι οι IDF σκοτώνουν χωρίς λόγο αμάχους στη Γάζα: Πυροβολούμε ανάλογα με τα κέφια των διοικητών

    Ένας Ισραηλινός έφεδρος που υπηρέτησε τρεις φορές στη Γάζα δήλωσε ότι οι στρατιώτες...

    Το πρωί τουρίστας, το βράδυ επικίνδυνος διαρρήκτης – Ποιος είναι ο Αλβανός «φαντομάς» της Μυκόνου

    Έμοιαζε με άλλον έναν παραθεριστή, με καπέλο, μαγιό και...