Δήμαρχος Μαριούπολης: Oι Ρώσοι μετέτρεψαν την πόλη μας σε «νέο Άουσβιτς»

    Ημερομηνία:

    Ο δήμαρχος της Μαριούπολης συγκρίνει την φρίκη στην πολιορκημένη πόλη του με ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης.

    Σε δήλωση του την Τετάρτη, ο δήμαρχος Βαντίμ Μποιτσένκο είπε πως ο κόσμος έχει να δει το μέγεθος μιας τραγωδίας όπως αυτή που συντελείται στην Μαριούπολη από την περίοδο των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης.

    “Ρώσοι φασίστες μετέτρεψαν ολόκληρη την πόλη μας σε στρατόπεδο θανάτου” τόνισε.

    Αναλυτικότερα, ο δήμαρχος του πολιορκημένου ουκρανικού λιμανιού της Μαριούπολης συνέκρινε την πόλη με ένα ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, χαρακτηρίζοντας την εικόνα που παρουσιάζει με ένα «νέο Άουσβιτς ή Μαϊντάνεκ».

    “Δυστυχώς, η τρομοκατική αυτή αναλογία φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με την μέρα. Δεν είναι πλέον η Τσετσενία ή το Χαλέπι. Αυτό είναι το νέο Άουσβιτς και το Μαϊντάνεκ. Ο κόσμος θα πρέπει να βοηθήσει στην τιμωρία των κακών του Πούτιν.”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H πλατεία της Πάτρας που έχει… γούρνα

    Σε κακή κατάσταση είναι όλα τα σιντριβάνια της Πάτρας....

    Δημοσκόπηση GPO: Τα «κόμματα» Τσίπρα και Σαμαρά, η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα

    Η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά...

    Μητσοτάκης από τα Μελίσσια: Προσπαθούμε κάθε μέρα για μέτρα στήριξης των νοικοκυριών

    Με πολίτες στα Μελίσσια συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,...

    Πάτρα: Οδηγούσε μεθυσμένος, ενώ στο αυτοκίνητό του είχε και τέσσερα μαχαίρια!

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...