Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρνήθηκε να απαντήσει για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Δεν θέλω»

Ημερομηνία:

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για τις σχέσεις της με την Ιωάννα Τούνη και την δίκη που ξεκινά για την υπόθεση του revernge porn.

PHILOXENIA

«Από την στιγμή που εκτέθηκε στα Μέσα, βάλλεται για την έντονη προσωπικότητά της για το life style της. Παρεξηγείται για το οτιδήποτε λέει», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την γνωστή influencer.

Με αφορμή την δίκη που ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου για το revernge porn η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ροζ βίντεο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει ένα revernge porn, ακολουθεί και μια δικαστική διαμάχη από πίσω και είναι κάτι που πονάει. Ντροπή θα πω εγώ και τίποτα άλλο…» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Δεν θέλω καν να μιλήσω καν… καθόλου όμως».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ashley Park: Με μαύρη τουαλέτα που πρώτη είχε φορέσει η Irina Shayk

Στη Βραζιλία βρέθηκε η Ashley Park, την οποία έχουμε αγαπήσει μέσα...

Rolling Stones: Η ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Συμφωνία πολλών εκατομμυρίων για τη δημιουργία βιογραφικής ταινίας έκλεισαν...

Η Μπιγιονσέ έγινε 45: Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι η τεράστια καρδιά σου, γράφει η μητέρα της

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα μία από τις μεγαλύτερες...