Δήμητρα Κατσαφάδου: Με τρολάρουν συνεχώς για την ατάκα «με την ψυχολογία της ύλης»

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/2) βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

    Η επιτυχημένη χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της, μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης».

    «Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη.

    Φλίγκος

    Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» αποκάλυψε για το πατρικό της όνομα.

    Τι αποκάλυψε για την ατάκα που έχει γίνει viral:

    GLEARNET

    «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης.

    Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι “Μανιάτες”. Μου λένε “Δημητρούλα πάλι έγινες viral”. Είναι η ζωή μου αυτή η φράση!
    Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα.

    Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Ανδρας των ΜΑΤ “σφαλιάρισε” συνάδελφό του επειδή έριξε δακρυγόνο! Απίστευτο βίντεο στην οδό Κορίνθου

    Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της...

    Δεν ησυχάζει η Κεφαλονιά από σεισμούς

    Σεισμικές δονήσεις παρατηρήθηκαν στην Κεφαλονιά το βράδυ της Πέμπτης...

    Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο – Ένας νεκρός και 2 τραυματίες σε σύγκρουση ΙΧ με νταλίκα – Δείτε φωτογραφίες

    Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών,...

    Metron Analysis: Σε ποσοστά ευρωεκλογών η ΝΔ, 18 μονάδες μπροστά ο Μητσοτάκης για την πρωθυπουργία

    Σε ποσοστά ευρωεκλογών η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου σύμφωνα με...