Δήμητρα Βαμβακούση: Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις

    Ημερομηνία:

    Η Δήμητρα Βαμβακούση μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα, στο περιοδικό «ΟΚ!».

    Για το αν το μωρό είναι ήσυχο, η αθλήτρια είπε: «Είναι δυνατόν να είναι ήσυχο με το DNA του Ντάνου; Όχι, δεν είναι ήσυχο, αλλά δόξα τω Θεώ τα πράγματα πάνε πολύ καλά» και πρόσθεσε: «Μπαίνω στον 9ο τον Ιανουάριο. Άρα με το νέο έτος το μωρό μπορεί να γεννηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Έχω επιπλέον 14 κιλά. Σίγουρα θα πάρω ακόμη λίγα, γιατί είμαι στους τελευταίους μήνες».

    aggelopoylos_-_vamvakousi
    Φλίγκος
    GLEARNET

    Όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που έμαθαν πως περιμένουν  παιδί, απάντησε:

    «Δεν το πιστεύαμε και οι δύο. Ήταν κάτι που μας έτυχε. Αρχικά προσπαθούσα να το συνειδητοποιήσω κι εγώ, να δω τι θα κάνω. Σίγουρα βλέπαμε σοβαρά ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είχαμε προλάβει να γνωριστούμε καλά. Υπήρχε παράλληλα η ασθένεια της μαμάς του, αλλά και στο δικό μου περιβάλλον υπήρχαν κάποια θέματα, επειδή μόλις είχα γυρίσει από το εξωτερικό και δεν είχα εγκατασταθεί πλήρως. Ήταν πολύ ξαφνικό. Η οικογένεια για μένα είναι πάρα πολύ σοβαρή επιλογή. Παίρνεις όρκο μπροστά στον Θεό και στους ανθρώπους». 

    Όσο για τον γάμο τους, που έγινε νωρίτερα, τον Σεπτέμβρη, η ίδια τόνισε: «Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να χωρίσω, δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις».

    Τέλος, για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασε ότι: «Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό. Μας ενώνουν παραπάνω χρόνια από ό,τι η ηλικία μας. Έτσι αισθάνομαι με τον Γιώργο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Τραμπ-Βαρθολομαίου στον Λευκό Οίκο: Συζήτησαν και για την κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον πρόεδρο Ντόναλντ...

    Αλίκη Βουγιουκλάκη: Προς πώληση το σπίτι της στην οδό Στησιχόρου για 4 εκατ. ευρώ

    Το διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου, το ιστορικό σπίτι όπου...

    Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση για την κατάληψη της πόλης της Γάζας

    Ο στρατός του Ισραήλ άρχισε χθες Δευτέρα χερσαία επιχείρηση...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ χήρα ΘΕΟΔ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 95 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...