Λεπτομέρειες για την κόντρα της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος της πλευράς της τραγουδίστριας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «είχαμε φτάσει με τη συνάδελφο που εκπροσωπεί τον Καρβέλα να έχουμε συμφωνήσει σε όλους τους όρους. Η συμφωνία χάλασε όταν η Άννα Βίσση και η Δημήτρα Κούστα που είναι η ψυχή της παραγωγού εταιρείας έβαλαν όρο ότι ούτε η Άννα Βίσση ούτε ο Νίκος Καρβέλας δεν επιτρέπεται δημόσια να λέει ο ένας άσχημα λόγια για τον άλλο. Αυτόν τον όρο δεν δέχθηκε ο Καρβέλας. Αυτός ο όρος είναι και η μη αποδοχή του από τον Καρβέλα είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε σε αυτή την κόντρα που μας στενοχωρεί».
Ερωτηθείς για την αναφορά στο 1,5 εκατομμύριο που, σύμφωνα με την Άννα Βίσση, ζήτησε ο Νίκος Καρβέλας, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αφού σημείωσε πως «ό,τι έγραψε στην ανακοίνωση της η Άννα Βίσση ήταν δια χειρός της, ήταν μια κατάθεση ψυχής» πρόσθεσε: «το 1,5 εκατ. που ζητήθηκε ο Καρβέλας δεν λέει ψέματα γι’ αυτό η Βίσση. Το πρώτο που μου είπαν ήταν αυτό.
Το 1,5 εκατ. προκύπτει και από μια διαγραφή χρέους πάνω από 500.000 ευρώ του Καρβέλα σε δάνεια που του είχε δώσει η Άννα Βίσση. Εκτός από τη σεισάχθεια των 500.000 ευρώ, ζήταγε 300.000 για τα τραγούδια στη συναυλία και άλλα 700.000 από τα κέρδη. Όμως στη συναυλία υπήρξε ζημία πάνω από 4 εκατ. που τα κάλυψε ο Γιάννης Κούστας». «Όσα ζητάει ο Καρβέλας είναι στην ουσία αβάσιμα. Στο Ηρώδειο και το Καλλιμάρμαρο που υπήρξαν κέρδη, τα μισά δόθηκαν στον Καρβέλα» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό.
Ο δικηγόρος της πλευράς Βίσση τόνισε πως «δεν έχουν καμία βάση σενάρια ότι η κόντρα γίνεται για διαφημιστικούς λόγους Αυτό που βλέπουμε έχει αρνητικό πρόσημο και για τους δύο. Μακάρι να ήταν στημένο. Εύχομαι να μου δώσουν το ελεύθερο να μιλήσω με την πλευρά Καρβέλα και να τα βρούμε».


