Δημήτρης Αβραμόπουλος: Είπα στον πρωθυπουργό οτι θα ήθελα να διεκδικήσω την ψήφο των πολιτών στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεσή του να διεκδικήσει μία έδρα στη Βουλή από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία εξέφρασε ο πρ. Κοινοτικός επίτροπος και υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος από το βήμα του Περιφερειακού Συνεδρίου στην Πάτρα. Ο ίδιος αποκάλυψε οτι μίλησε για αυτό στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον οποίο περιμένει τώρα το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα.

    Για τα τραγικά γεγονότα στην Λάρισα, ο Δ. Αβραμόπουλος τόνισε οτι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται θεσμικό μετασχηματισμό, διαφάνεια και λογοδοσία και πρόσθεσε οτι “έχουμε εξαίρετους δημόσιους υπαλλήλους τους οποίους έχει ακυρώσει η κομματοκρατία. Αρα δεν είναι μόνο ο σταθμάρχης είναι και ο σταθμάρχης”.

    Φλίγκος

    Ο ίδιος είπε ακόμα οτι όταν συνεργάζεται η κομματοκρατία με την γραφειοκρατία τότε δημιουργείται το κέλυφος στο οποίο εκκολάπτεται η διαφθορά.

    GLEARNET

    Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού STAR και protothema.gr Γιώργος Ευγενίδης.

     

    Regional Growth Conference, 206 Maizonos Street, 26222 Patras, Greece, T: +30.2611.100410, www.rgc.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέντε κόλπα που ανεβάζουν την «καλή» HDL χοληστερόλη

    Oι υψηλές τιμές της «κακής» χοληστερόλης (LDL) ανάβουν ένα σημαντικό καμπανάκι...

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές

    Πεύκο: 100-110 ευρώ το κυβικό Δρυς: Aπό 130 ευρώ Πουρνάρι: Aπό...

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...