Δημήτρης Δημισιάνος για την Πλαζ: «Κάναμε ντου από παντού-Θα υπερασπιστούμε αυτό που μας ανήκει»

    Ημερομηνία:

    Η Πλαζ από σήμερα αλλάζει. Ο Δήμητρης Δημισιάνος βρέθηκε στον MAX FM και μίλησε στην Δήμητρα Μπαλαφούτη για τα όσα έκανε ο Δήμος από σήμερα στη παραλία της Πλαζ.

    Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως η Πλαζ πλέον έχει ντουζιέρες, σκίαστρα και τρεις ναυαγοσώστες κατά μήκος της παραλίας.

    Αναλυτικά τα όσα είπε:

    «Από σήμερα μπαίνουν στην Πλαζ σκίαστρα, ντουζ και ναυαγοσώστες. Η Πλαζ δεν ανήκει σε καμία ΕΤΑΔ και σε κανέναν επιχειρηματία.

    Θα το υπερασπιστούμε όσο είμαστε Δημοτική Αρχή. Το μπάνιο μας ανήκει, η θάλασσα μας ανήκει. Αποφασίσαμε να κάνουμε ντου από παντού. Όλοι οι ναυαγοσώστες είναι πλέον στην θέση τους.

    Πρέπει να κάνουμε αντίσταση γιατί στο τέλος οι επιχειρηματίες θα μας τα πάρουν όλα και ούτε δρόμο δεν θα μας αφήσουν.

    Δεν θα αφήσουμε το Δρέπανο να περάσει σε ιδιώτη. Έχουμε αγωνία. Όλοι οι επιχειρηματίες τα μετρούν με το χρήμα και όχι με τις ανάγκες του λαού μας».

    Κλείνοντας, ο κ. Δημισιάνος αναφέρθηκε και στις καντίνες:

    «Τόσα χρόνια είχαμε καντίνες στην Πλαζ, τώρα γιατί να μην έχουμε; Θα υπερασπίστουμε αυτό που μας ανήκει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Μασόνοι της Πάτρας – Οι “Στοές” και η ιστορία τους

    H μασονία στην Πάτρα χρονολογείται από το 1863. Η...

    ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ! Αυτές είναι 10 ανεξήγητες μυστηριώδεις εξαφανίσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο!

    Όταν κάποιος μέσα από το περιβάλλον μας αγνοείται, η...

    Φαντασίωση και διαστροφή-Πού ξεκινά και που τελειώνει

    Η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι απέραντη, ρευστή και, σε...

    Πρωτότοκα, δευτερότοκα ή μοναχοπαίδια; Πώς η σειρά γέννησής μας επηρεάζει μακροπρόθεσμα την ψυχική υγεία μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b1-%ce%ae-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b4%ce%b9/