Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Υπήρχε μεγάλη πίεση από τους συγγενείς μου, ρωτούσαν για εμένα»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κα μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε με την απώλεια του πατέρα του.

     «Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αλλά στην συγχρονικότητα. Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά κι είχε ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές. Ήμουν 23 κι ανακάλυψα κι εγώ την δύναμή μου.

    Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα» ανέφερε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΦΩΤΟ: Aσπρισε ο τόπος από το χαλάζι

    Ισχυρή χαλαζόπτωση κοινότητα Κρυονερίου του δήμου Ήλιδας Αμαλιάδα Ηλείας....

    Φαρμάκης και Μαυρομμάτης στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης: Δεν υπάρχει κάτι πραγματικά...

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ: Ικανοποίηση για την εξέλιξη της Πατρών -Πύργου και την υιοθέτηση των αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών...

    Ο Ποδηλατικός Γύρος ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 εκκινεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών | 2.4.25 και ώρα: 13.00

    Ο Ποδηλατικός Γύρος ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 διοργανώνεται...