Δημήτρης Κόκοτας: Για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

    Ημερομηνία:

    Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας στο νοσοκομείο, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Η δημοσιογράφος, Βίκυ Δέτσικα, έδωσε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

    Ο τραγουδιστής παραμένει για δέκατη ημέρα διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς κρίνεται σταθερή. Εντός της εβδομάδας που πέρασε, οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες να τον αποσωληνώσουν, ωστόσο ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε.

    Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η επόμενη προσπάθεια αποσωλήνωσής του, αφού προηγηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο πλάσμα τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με αλκοόλ χωρίς να μεθάει

    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το 2019, η...

    Τρεις νεκροί στην Τζαμάικα πριν την άφιξη του τυφώνα Μελίσσα – Δείτε live εικόνα της ισχυρότερης καταιγίδας του 2025

    Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τζαμάικα κατά...

    Τραγωδία στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε επειδή της έκαναν bullying τα πεθερικά για το «προκλητικό» νυφικό – «Είχε ακάλυπτους ώμους»

    Μια νύφη αυτοκτόνησε μετά την κριτική της οικογένειας του συζύγου της για...

    Γιατί η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που γιορτάζει την αρχή και όχι το τέλος του πολέμου;

    Η 28η Οκτωβρίου είναι η επέτειος της εισόδου της...