Δημήτρης Λιγνάδης: Απορρίφθηκε το αίτημά του για εξαίρεση της ανακρίτριας

    Ημερομηνία:

    Ξεκινά ξανά η κύρια ανάκριση με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις εις βάρος του καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκους. Η διαδικασία είχε «παγώσει» μετά το αίτημα που υπέβαλε μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, για εξαίρεση της 19ης ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

    Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα Γιάννη Πιέρρου έκρινε πως όλες οι ενέργειες της ανακρίτριας ήταν βάση των νομίμως προβλεπόμενων και πώς δεν προκύπτει μεροληψία από μέρους της.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους δικαστές, ο τρόπος που διευθύνεται η διαδικασία με την υποβολή ερωτήσεων σε μάρτυρες και κατηγορούμενους δεν μπορεί από μόνος του να θεμελιώσει λόγο εξαίρεσης παρά μόνο αν συνδυάζεται με σαφείς ενδείξεις μεροληψίας κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο της δικογραφίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Οδός Γούναρη: Τους έδιωξαν με ΜΑΤ για να αξιοποιήσουν το κτίριο… και πλέον αποτελεί εστία μόλυνσης

    Στα αζήτητα και στην εγκατάλειψη παραμένει το Μαραγκοπούλειον στην...

    Πάτρα: SOS για τις τρύπες στην Τριών Ναυάρχων

    Μπορεί ο πεζόδρομος της Τριών Ναυάρχων να έχει ολοκληρωθεί...

    Πάτρα: Την Κυριακή το μνημόσυνο του καθηγητή φυσικής Θανάση Μπέλλου

    Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στις 9:30 το πρωί, θα...

    Από το ψυγείο στο TikTok: Πώς το ελληνικό γιαούρτι έγινε παγκόσμιο φαινόμενο

    Μετά τον μεσημεριανό ύπνο, με τα μάγουλα ακόμη ροδαλά...