Δημήτρης Νατσιός: Μιαρός ο γάμος των ομοφύλων – Μαγαρίζει την οικογένεια

    Ημερομηνία:

    «Μην ψηφίζεται νομοσχέδια Αντίχριστα γιατί υπάρχουν οι πνευματικοί νόμοι» κάλεσε τα κόμματα της Βουλής, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, οξύνοντας την αντίθεσή του με την θέσπιση του γάμου των ομοφύλων.

    Με αναφορές σε πατερικά κείμενα χαρακτήρισε ως «μιαρό τον γάμο μεταξύ ομοφύλων που έρχεται να μαγαρίσει την οικογένεια και την κοινωνία μας» ενώ ζήτησε από τους βουλευτές να τολμήσουν όπως είπε «την ρήξη» με τον επαίσχυντο αυτό νόμο που θέλει να φέρει η κυβέρνηση.

    Μάλιστα, έβαλε και διλήμματα σε όλους τους βουλευτές που θα ψηφίζουν το νομοσχέδιο ρωτώντας: Πώς θα ξαναμπείτε στους ναούς εάν επιδείξετε μια τέτοια ανίερη ενδοτικότητα; Πως θα παραστείτε σε έναν θρησκευτικό γάμο, σε μια τελετή, σε μια δοξολογία, εάν έχετε ψηφίσει ένα τέτοιο νόμο»;

    Νωρίτερα και ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, από το βήμα της Ολομέλειας ανέφερε πως «ο γάμος των ομοφύλων δεν είναι ανακάλυψη του κυρίου Μητσοτάκη αλλά του Νέρωνα» λέγοντας πως «το νομοθέτημα που θέλει να φέρει η κυβέρνηση μας επιστρέφει στα Σόδομα και Γόμορρα που βρίσκονται στον πάτο της Νεκρής θάλασσας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...