Δημήτρης Παπάζογλου: «Στο σχολείο με φώναζαν μικρή Λουλού»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Παπάζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

    «Στο σχολείο με φώναζαν “μικρή Λουλού”. Ως ενήλικας χτύπησα άνθρωπο επειδή με πείραξε. Δεν υπήρχαν παλιά σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Κακά τα ψέματα, πρέπει να ψάχνεσαι για να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω κάνει πολλά one night stand.

    Στη σχέση με διαφορά ηλικίας, ο ένας δίνει τα νιάτα του και ο άλλος την εμπειρία του. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με πίστεψε και βεβαίως ήταν και μάνατζέρ μου, της χρωστάω πάρα πολλά. Η Αλίκη δεν ήταν καλή χορεύτρια, δεν είχε ρυθμό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου.

    Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπάζογλου είπε: «Ο κόσμος ξέρει τον Τρύφωνα Σαμαρά περισσότερο ως τηλεπερσόνα παρά ως κομμωτή. Στον Τρύφωνα αρέσει να τινάζει το μαλλί και να δίνει απαντήσεις βεντέτας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Αφράτοι Επαγγελματικοί λουκουμάδες παραλίας

    Τα Υλικά που θα χρειαστείτε: 600 γρ. Αλεύρι για...

    Γκρέτα Τούνμπεργκ για τη φωτογραφία με το σάντουιτς: Πρόκειται για επικοινωνιακά κόλπα του Ισραήλ

    Στο Σαρλ Ντε Γκολ έφτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που απελάθηκε από...