Δημογραφικό: «Από το 2024 θα δίνουμε 3.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στα Άγραφα»

    Ημερομηνία:

    Μία σημαντική πρωτοβουλία έχει λάβει ο δήμος Αγράφων, δίνοντας 1.500 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στο Δήμο, ενώ τα χρήματα αυτά θα διπλασιαστούν με τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλέξη Καρδαμπίκη, ο δήμος παροτρύνει και νεά ζευγάρια που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια, αν το επιθυμούν να εγκατασταθούν στα Άγραφα.

    Ενώ, όπως είπε χρηματοδοτεί και την εξωσωματική γονιμοποίηση για τα παιδιά που θα γεννηθούν στο Δήμο. Αυτή η πρωτοβουλία δείχνει τη δέσμευση του Δήμου προς την προώθηση της οικογενειακής ζωής και την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

    GLEARNET

    «Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, με τις λίγες δυνάμεις που έχουμε», σημείωσε μιλώντας στο Action24 εξηγώντας, «Εμείς σε όλα τα ζευγάρια που τεκνοποιούν και μένουν στο Δήμο, δίνουμε 1500 ευρώ, ενώ έχουμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές του 2024 τα χρήματα θα γίνουν 3.000. Έχουμε ζητήσει βοήθεια φίλων των Αγράφων να ενισχύσουν με κάποιο τρόπο τις νέες μανάδες στα Άγραφα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουμε όποιο παιδί γεννιέται στα Άγραφα, γεννιέται δωρεάν».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δέσποινα Βανδή: Φοράει το μπικίνι της και απολαμβάνει… λίγο καλοκαίρι ακόμη

    Η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις,...

    Στρατηγική συνεργασία του ομίλου Antenna με το Atlantic Council – Στόχος η σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και Μέσης Ανατολής

    Ο Όμιλος Antenna ενώνει δυνάμεις με το Atlantic Council, το κορυφαίο αμερικάνικο think...

    Οι 10 καλύτερες πιτσαρίες του κόσμου για το 2025

    Ο ετήσιος οδηγός εκδίδεται από μια ομάδα επιθεωρητών που...